به گزارش خبرنگار علم و آموزش ایرنا، «سید فردین تقیزاده» روز پنجشنبه در اولین نکوداشت دانش آموختگان شاهد و ایثارگر گفت: این نکوداشت اولین بار است دانش آموختگان ممتاز دانشگاههای سراسر کشور مورد قدردانی قرار میگیرد و این یکی از برنامههایی است که در سیاستهای سازمان امور دانشجویان در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه تاکید سازمان بر توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر است گفت: در تمام حوزه ها برای انجام این مهم برنامهریزی شده است بر همین اساس برنامههای متنوعی را دوسال گذشته داشتهایم که یکی از آنها طرح ملی ضیافت ایثار در سال ۱۴۰۱ و سال ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد بود که مورد استقبال خوبی قرار گرفت.
وی گفت: المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر را که بعد از یک وقفه ۱۰ وساله آخرین بار در سال ۱۳۹۱ برگزار شد در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ برگزار شد. البته تنوع ورزشی در سازمان زیاد بوده قرار شده هر دوسال یکبار برگزار شود. المپیادهای قهرمانی و بینالملل سالهای فرد و المپیاد دانشجویان شاهد ایثارگر و المپیاد همگانی سالهای زوج برگزار شود. یعنی در سال ۱۴۰۴ از برنامههای سازمان امور دانشجویان المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان به میزبانی دانشگاه شیراز خواهد بود.
تقیزاده ادامه داد: یکی دیگر از برنامههایی که در سازمان امور دانشجویان تدوین شد جشنواره قرآنی فرهنگی هنری شهید آوینی که اولین جشنواره را به میزبانی دانشگاه هنربرگزار کردیم و دومین جشنواره که امسال با حضور همه دانشجویان شاهد و ایثارگر کل کشور برگزار به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار میشود و در هفته آینده تفاهمنامه این جشنواره به امضا میرسد.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان افزود: جایزه ملی سردار شهید سلیمانی سال قبل به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار برگزار شد و امسال دومین جایزه ملی سردار شهید سلیمانی در بهمن ماه به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار میشود و دانشجویانی که ممتاز علمی هستند و شاخصهایی که ما تعریف کردهایم را احراز کنند میتوانند تا پایان تحصیل از بورس تحصیلی استفاده کنند.
وی گفت: برنامه دیگری که مورد تاکید سازمان امور دانشجویان است سال آینده حتماً برگزار میشود بحث مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر است که البته ما کلید این کار رو زدیم جلساتی با بنیاد ملی نخبگان و سازمان ثبت اسناد کشور که در حوزه مالکیت فکری و معنوی حمایت میکنند داشتهایم و کارگاههای آموزشی را شروع کرده ایم.
تقیزاده گفت البته سال آینده ما با شعار اینکه هر متخصص یک مهارت هم باید کسب کند را ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر تعریف کردهایم تا دانشجویی که دانش آموخته میشود بتواند علاوه بر تخصص یک مهارت داشته باشد و بر همین اساس دانشگاه میزبان رو تا پایان سال مشخص و فراخوان اعلام میکنیم و دانشجویانی که متقاضی باشند سال آینده در یکی از دانشگاههای کشور در یک دوره ۱۰ تا ۱۵ روزه شرکت میکنند و گواهینامه مهارت در یک رشتهای که الزاماً رشته تحصیلی نیست مهارت کسب می کنند.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه بودجهای برای برنامه های اداره شاهد و ایثارگر نبوده و تنها حمایتهای مقام عالی وزارت، زلفی گل و داداش پور بوده است گفت: با هماهنگیهایی که با بنیاد شهید شده اسامی دانش آموختگان ممتاز را به این بنیاد ارسال میکنیم تا دانشآموختگان دانشگاهها مورد استعلام قرار بگیرند و بتوانند وارد کار دولتی یا استخدام شوند.
اولین نکوداشت دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور روز پنجشنبه با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و آموزش عالی و هاشم داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.