امیر طولابی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امسال سه هزار و ۳۴۰ فقره پرونده تخلفاتی برای اصناف مختلف استان تشکیل شد که گرانفروشی با ۹۸۷ پرونده، بیشترین سهم را از این تعداد داشته است.
وی با اشاره به انجام ۱۴ هزار و ۲۷۵ فقره بازرسی بازار در سال جاری بیان کرد: پس از گرانفروشی، تخلفاتی چون عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه با ۸۳۰ مورد، رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی با ۴۲۸ مورد، تقلب با ۲۹۸ و عدم صدور صورت حساب با ۲۳۰ مورد از اصلی ترین موارد در بازار استان شناسایی شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال یک هزار و ۶۵۴ گشت مشترک نیز با دستگاه هایی چون تعزیرات حکومتی، اماکن، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان جهاد کشاورزی و بازرسی اتاق اصناف استان برگزار شده است تصریح کرد: ارزش مجموع بیش از سه هزار پرونده تخلفاتی تشکیل شده ۷۹۵ میلیارد ریال بود و متخلفان به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
طولابی تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده تخلف واحدهای صنفی از قبیل کم فروشی، گرانفروشی، احتکار، عدم درج قیمت یا ارائه فاکتور و رعایت نکردن موازین بهداشتی مراتب را از طریق ۲ شماره تلفن گویای ۱۲۴ و ۱۳۵ اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
وی همچنین با اشاره به حساسیت ها در خصوص قیمت و گرانی زمین و مسکن در استان گفت: بیش از ۲ هزار و ۲۵۰ بازرسی نیز از واحدهای مشاوره املاک انجام گرفته و در این راستا ۲۱۰ فقره پرونده تخلفاتی به ارزش ریالی بیش از ۱۱ میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی یادآور شد: نداشتن پروانه کسب، عدم نصب نرخ نامه، دریافت نکردن کد رهگیری، گرانفروشی حق کمیسیون و عدم صدور صورتحساب از عمده تخلفات واحدهای معاملات ملکی بوده است که ۸۱ واحد به این دلایل پلمب شدند.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به صدور اخطار پلمب برای ۳۸۲ بنگاه معاملات ملکی در این مدت اضافه کرد: گشت های نظارتی مشاوران املاک با همکاری صمت، تعزیرات، اداره اماکن فراجا، اداره راه و شهرسازی و اتاق اصناف به صورت مستمر در حال انجام است.
به گفته طولابی بیش از ۷۰ هزار واحد صنفی در لرستان فعال است و سه هزار و ۱۵۰ بنگاه معاملات ملکی در استان مجوز دارند.