«حمیدرضا امیری» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکنون تکنولوژی نسل پنجم تلفن همراه در پنج شهر استان کرمانشاه سرویسدهی دارد و مشترکان شهرهای کرمانشاه، پاوه، ثلاث باباجانی، روانسر و جوانرود میتوانند از این تکنولوژی استفاده کنند.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه زیرساختهای لازم برای افزایش تعداد سایتهای نسل پنجم اینترنت در استان فراهم شده است، گفت: به زودی در بقیه شهرهای استان نیز با ورود تجهیزات دسترسی مشترکان به این تکنولوژی فراهم می شود.
امیری از مشترکان همراه اول خواست برای استفاده از تکنولوژی نسل پنجم اینترنت، تنظیمات لازم را در گوشی های تلفن همراه خود انجام دهند البته گوشی ها هم باید مجهز به این تکنولوژی باشند.
وی ارتقای کیفیت و سرعت اینترنت و پایداری شبکه استان کرمانشاه را از جمله مزایای اینترنت نسل پنجم تلفن همراه ذکر کرد.
امیری اضافه کرد: با راه اندازی سایت های نسل پنجم بخش زیادی از مشکلات مربوط به کیفیت خدمات اینترنت تلفن همراه در استان برطرف می شود.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه سخنانش با بیان اینکه اکنون ۵۷ سایت اینترنت ۴.۵G (نسل چهار و نیم اینترنت یا TD-LTE) در استان راه اندازی و فعال شده است، گفت: در ۴۰ سایت نیز افزایش ظرفیت یا تغییر تکنولوژی داشتیم و پنج سایت جدید نیز نصب و راه اندازی کردیم و ۱۸ سایت هم در دست راه اندازی داریم و تا پایان سال این تعداد را فعال می کنیم.
امیری هزینه راه اندازی هر سایت تلفن همراه در استان کرمانشاه را حدود ۵۰ میلیارد ریال ذکر کرد.
وی در ادامه تعداد مشترکان همراه اول در استان کرمانشاه را حدود سه میلیون مشترک (بیشتر از جمعیت استان) ذکر کرد و گفت: از این تعداد حدود ۴۰۰ هزار مشترک دائمی و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک اعتباری هستند.
مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه ضریب نفوذ همراه اول در استان را حدود ۶۵ درصد اعلام کرد و به مشترکان توصیه کرد برای کاهش هزینه خود خطوط اعتباری تلفن همراه خود را به دائمی تغییر دهند.