به گزارش ایرنا از معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی در جلسه هماهنگی برگزاری اعتکاف دانش آموزی اظهار کرد: باید تلاش کنیم اعتکاف دانش آموزی به عنوان یک حرکت تربیتی قلمداد شود و دانش آموزان از این برنامه تربیتی به نحو احسن استفاده کنند.
وی افزود: از جمله نهادهای برگزارکننده اعتکاف دانش آموزی، بسیج دانش آموزی و بسیج مستضعفین هستند که پای کار آمدند. موضوع اعتکاف فرصت مغتنمی است که باید هیات های مذهبی، مساجد، تشکل های دانش آموزی و مدارس از این ظرفیت تربیتی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه مدارسی که اعتکاف را به عنوان نقطه تربیتی و محور شدن در فعالیت های مدرسه، قرار می دهند، تشویق می شوند درباره برگزاری برنامه های آموزشی در اعتکاف گفت: با مصوبه شورای مدرسه، این امر عملی می شود زیرا در این صورت در مدرسه یک اردوی تربیتی برگزار می شود.
پورثانی همچنین در پایان بر استفاده از ظرفیت تشکل های دانش آموزی، جریان های انقلابی و جهادی برای اجرای برنامه ها و فعالیت ها پیرامون برگزاری اعتکاف دانش آموزی امسال تاکید کرد.
برای برگزاری اعتکاف باید ظرفیت ها را مورد توجه قرار دهیم
حجت الاسلام حمید نیکزاد مشاور وزیر آموزش و پرورش نیز در ادامه این جلسه گفت: بحث اعتکاف دانش آموزی در آموزش و پرورش مورد بحث و برنامه ریزی است و این موضوع در معاونت پرورشی و فرهنگی دنبال می شود. برای برگزاری اعتکاف باید ظرفیت ها را مورد توجه قرار دهیم.
وی در ادامه ضمن بیان نکاتی پیرامون نحوه برگزاری اعتکاف دانش آموزی بر برگزاری هرچه بهتر این امر تاکید کرد.
حسین تاریخی دبیرکل اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان نیز در این جلسه گفت: فرصت اعتکاف دانش آموزی باید از فضای عمومی اعتکاف پررنگ تر و این موضوع باید متناسب با فضای حضور نوجوانان باشد.
وی ادامه داد: در اتحادیه ارتباطی را بین موضوع اعتکاف و دهه فجر برقرار می کنیم و با اجرای برنامه ها و فعالیت های لازم این مهم را مورد توجه قرار خواهیم داد.
گفتنی است در این جلسه هریک از اعضا از نهادها و دستگاه های مختلف، به بیان نکاتی پیرامون بحث اعتکاف دانش آموزی پرداختند.