به گزارش ایرنا، شهردار ناحیه یک یاسوج در این رابطه به ایرنا گفت: دانشگاه یاسوج به عنوان بالاترین دستگاه علمی و فرهنگی در ترویج فرهنگ شهروندی باید پیشقدم باشد این در حالی است که در کنار ساختمان های فاقد پروانه در یک اقدام غیرقانونی و خارج از ضوابط شهرسازی در زمینی کاربری مغایر (که کاربری آن فضای سبز دانشگاه است و جزو سرانه های دانشگاه بوده و متعلق به دانشجویان آن دانشگاه است اقدام به ساخت و ساز کرده است.
احمد داورخواه افزود: علاوه بر کاربری مغایر نوع خاک این محدوده نیز به نظر می رسد شرایط ساخت را ندارد و در همین راستا شهردار و رئیس شورای شهر نیز پیگیری های متعددی در خصوص تعیین تکلیف این امر داشته اند.
وی تاکید کرد: شهرداری ناحیه یک یاسوج پس از پیگیری های مکرر و اخطاریه های شفاهی و کتبی در خصوص متوقف نمودن عملیات ساختمانی و تعیین تکلیف نه تنها مسئولان دانشگاه یاسوج هیچگونه توجهی ننموده و بلکه پرسنل گشت این شهرداری را که برای اعمال قانون ماده ۱۰۰ شهرداری های کشور در محل حضور یافته اند را مورد ضرب و شتم و بی احترامی قرار داده اند.
شهردار ناحیه یک یاسوج عنوان کرد: مسئولان دانشگاه ماموران شهرداری را از انجام وظیفه قانونی و ذاتی منع کرده اند و شایان ذکر است که شهرداری یاسوج طی سنوات گذشته علی رغم بدهی های دانشگاه یاسوج هیچ یک از پروزه های ساختمانی را تعطیل ننموده است.
داورخواه ابراز کرد: تاکنون تمامی روابط دانشگاه در نهایت تعامل و دوستی بوده است اما در درگیری امروز تعدادی از همکاران ما زخمی شده اند.
مدیر روابط عمومی شهرداری یاسوج نیز گفت: ساخت و ساز های غیر مجاز در بویراحمد به معضلی اساسی تبدیل شده است و مردم یاسوج حتی به صورت شبانه اقدام به این ساخت و سازها دارند.
هاشم یوسفی افزود: می طلبد فرهنگ سازی های لازم در این رابطه صورت گیرد.
جایگاه دانشگاه یاسوج در رنکینگها (رتبه بندی ها) بسیار خوب است به گونه ای که در بین دانشگاه های جامع سراسر کشور هفتمین دانشگاه در حوزه آموزش است.در تایمز نیز ۶۰ دانشگاه حضور دارند که این دانشگاه رتبه هفدهم را داراست.
انجام تفاهم نامه دانشگاه و شهرداری برای تعیین تکلیف پروژه
مدیر حوزه ریاست دانشگاه یاسوج نیز با اشاره به ماجرای درگیری بین کارکنان دانشگاه و شهرداری بر سر ساختمان نیمه کاره و بدون مجوز این مرکز علمی نیز گفت: موضوع اصلی درگیری کارکنان دانشگاه یاسوج با ماموران شهرداری مربوط به یک ساختمان نیمه کاره تحت عنوان مجتمع علمی، رفاهی و فرهنگی در ورودی این دانشگاه است .
علی زرنگاریان در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: بر اساس تفاهم نامه ای که با شهرداری امضا کردیم ازحدود دو ماه پیش تقاضای مطرح شدن این موضوع در کمیسیون ماده ۱۰۰ و پنج را به شهرداری دادیم و همچنان منتظر رای و نتیجه نهایی این کمیسیون هستیم.
وی بیان کرد: این ساختمان پروانه ساخت ندارد و در حال پیگری برای صدور پروانه هستیم.
زرنگاریان تصریح کرد: البته به پیشنهاد خود مجموعه شهرداری قرار بود که در قالب تفاهم نامه ای دوجانبه موضوع غیرقانونی بودن ساخت این مجتمع در کمیسیون های ماده ۱۰۰ و پنج مطرح شود .
وی یادآور شد: عملیات اجرایی ساختمان مجتمع رفاهی و فرهنگی از تیرماه سال جاری و در زمینی به متراژ ۶۰۰ متر مربع آغاز شد.
زرنگاریان طراحی این پروژه در چهار طبقه پیش بینی شده و تاکنون طبقه اول آن در حال تکمیل شدن است.
مدیر حوزه ریاست دانشگاه یاسوج افزود: ما قایل به اجرای قانون و اجرای تفاهم نامه با شهرداری هستیم.
زرنگاریان یادآور شد: منتظر نتیجه نهایی از سوی کمیسیون های ماده ۱۰۰ و پنج و اعلام نظر شهرداری یاسوج هستیم.
کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری مرجعی برای رسیدگی به تخلفات ساختمانی از لحاظ ضوابط شهرسازی و ایمنی است. اگر شهروندانی که در ساخت و ساز دست دارند در زمینه ساختمان سازی مرتکب تخلفی شوند، این تخلف در کمیسیون ماده ۱۰۰ مورد رسیدگی قرار میگیرد.
بر اساس ماده ۵ قانون تاسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران کمیسیون ماده ۵ هم موظف به بررسی و تصویب طرح های تفصیلی و شهری و تغییرات آنها می باشد.
برآورد می شود سال تحصیلی جدید ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۳۲ کد رشته کارشناسی، ۵۲ کد رشته کارشناسی ارشد و ۲۲ کد رشته دکترا تحصیل می کنند.