تهران- ایرنا- معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به توجه به آغاز همکاری برخی دانشگاه‌های سراسری و علوم پزشکی گفت: این همکاری‌ها در حال توسعه است و مقرر شده زمینه‌های همکاری و نیازمندی‌های قانونی آن در مجامعی مانند شورای گسترش، تهیه و اختیارات لازم برای انجام کارهای مشترک به دانشگاه‌ها به عنوان نمونه در پذیرش دانشجوی مشترک و کارهای بالینی، تفویض شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، قاسم عمو عابدینی در نشستی با معاونان آموزشی و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و جمعی از رؤسای دانشگاه‌های سراسری و علوم پزشکی با محوریت تقویت هم‌افزایی گفت: باید زمینه‌های همکاری‌های مشترک دو وزارتخانه علوم و بهداشت در حوزه علمی و آموزشی را شناسایی کنیم. دانشگاه تهران با دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه شهید بهشتی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه‌هایی که در سطح استان‌ها و شهرها معادل دارند، می‌توانند همکاری‌های خود را گسترش دهند. این همکاری نیاز به مقررات و قوانینی دارد که در این زمینه مصوبات و حمایت‌ها مشخص شده است.


عموعابدینی از ایران به عنوان منشأ حکیم پروری یاد کرد و گفت: در حوزه علوم پزشکی، جایگاه حکما ویژه است. اساتید برجسته‌ای که حوزه آموزش آن‌ها مبتنی بر تمدن ایرانی اسلامی است را باید انتخاب و آن‌ها را به عنوان حکیم معرفی کنیم. اراده مسئولان وزارتخانه‌های بهداشت و علوم بر این است که همکاری‌های مشترک تقویت و برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های مشترک، انجام شود.


وی با تأکید بر اهمیت تقویت هم افزایی در ظرفیت‌های دو وزارتخانه بهداشت و علوم، گفت: مدل‌های آموزشی در این دو وزارتخانه باید به کار خود ادامه دهند و در مواردی که امکان هم‌افزایی و اراده ملی وجود دارد، همکاری‌های بین دانشگاهی بین دانشگاه‌های داخل و خارج از استان‌ها، توسعه پیدا کند و در حل نیازهای جامعه مثمرثمر باشد.