سنندج- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: تحصیلات دانشگاهی و داشتن مدرک منجر به ایجاد اشتغال نمی شود بلکه فارغ‌التحصیلان کردستانی در کنار آن باید مهارت‌های لازم را برای ایجاد کسب و کار نیز فرا بگیرند.

به گزارش ایرنا، فرزاد پیشکاری روز دوشنبه در دهمین نشست شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار که در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان برگزار شد، اظهار کرد: مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود.

وی آموزش و مهارت آموزی را مهم‌ترین سرمایه کشور دانست و افزود: آموزش، مهارت و توانمند سازی باید در اولویت تربیتی فرزندان در خانواده ها و نظام آموزش و پرورش و دانشگاه ها قرار گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای بهترین مکان برای آموزش، توانمند سازی و مهارت آموزی افراد به ویژه دانش آموزان و دانشجویان است.

پیشکاری آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان به منظور ایجاد اشتغال خواند و گفت: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.

وی آموزش و مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت های وزارت کار عنوان کرد و افزود: این آموزش ها موجب مهارت آموزی و ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: با آموزش و مهارت آموزی کارگران شاهد کاهش حوادث کارگری خواهیم بود.

سید علی علوی سرپرست جدید اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان نیز در این نشست با قدردانی از مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در پشتیبانی و حمایت از آموزش و مهارت آموزی دانش آموزان، دانشجویان، کارگران و فارغ التحصیلان دانشگاهی، گفت: همدلی و وفاق در میان مدیران عضو شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان به چشم می خورد و این اتحاد در سفر ریاست محترم جمهور به کردستان و در بر پایی میز خدمت و خدمت رسانی به جامعه کاملا مشهود و مشخص بود.