همدان- ایرنا- معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: میدان برای حضور جناح‌ها، گروه‌ها و گرایش‌های مخالف سیاسی در مسابقه بزرگ انتخابات باز است تا همه دیدگاه‌ها و نگاه‌ها در این میدان فعال باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان ملایر اظهار کرد: طبق تاکیدات رهبر معظم انقلاب همه ما موظف هستیم خود را برای برگزاری انتخابات به بهترین شکل بر اساس «مشارکت قوی‌ و پرشور، رقابت، سلامت و امنیت کامل» آماده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه حمایت از فرد یا گروه و جناح و یا تخریب و مخالفت با گروه‌ها و جریان‌ها در انتخابات از سوی مدیران دستگاه‌های ممنوع است، افزود: مدیران موظف هستند برای مشارکت حداکثری و پرشور مردم در انتخابات بدون جانبداری برنامه‌ریزی کنند.

فرماندار ویژه ملایر، حفظ سلامت انتخابات و اعتماد مردم را از دیگر اولویت‌های مهم مدیران برشمرد و بیان کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات زمینه‌ساز تحول است و همه باید برای تحقق حضور حداکثری مردم تلاش کنیم.

اسماعیلی تاکید کرد: برای بسترسازی حضور پرشور مردم در این دوره از انتخابات، تعداد شعب اخذ رای در این شهرستان نسبت به دوره قبل ۱۰ درصد افزایش یافت و در تمامی نقاط جمعیتی این شهرستان شعبه سیار حضور خواهد یافت.

وی راه‌اندازی شبکه تلویزیونی ملایر برای نخستین بار و استقرار شعبه اخذ در برخی نقاط شهرستان که در طول ۴۵ سال هیچ شعبه‌ای نداشتند را از اقدامات برجسته برشمرد و ادامه داد: مدیران باید برای مشارکت حداکثری و تبلیغ چهره به چهره با مردم برنامه داشته باشند و با مدیری که در این زمینه منفعل، بی‌تفاوت و محافظه‌کار باشد، برخورد می‌شود.

افزایش ۱۰ درصدی شعب اخذ رای در ملایر

معاون استاندار همدان افزایش ثبت‌نام داوطلبان در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی را موجب گرم شدن تنور انتخابات و پرشورتر شدن حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای دانست و گفت: دشمن به دنبال دلسرد کردن مردم و حضور کمرنگ آنان در انتخابات است و باید با تعهد، دلسوزی و برنامه‌ریزی برای مشارکت حداکثری، پاسخ دشمن را بدهیم.

اسماعیلی یادآور شد: در انتخابات پیش‌رو تغییر و تحولاتی انجام شده و طبق این قانون؛ امکانات دولتی در فرآیند تبلیغاتی و طی یک فرآیند شفاف قانونی و در زمان مشخص شده باید در اختیار داوطلبان قرار گیرد و مدیران موظف به همکاری هستند.

وی همچنین همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی با ستاد انتخابات شهرستان و تعاملات و همکاری دستگاه‌ها و ادارات با یکدیگر را مورد تاکید قرار داد و گفت: مدیران و کارکنان ادارات ملزم هستند با ارباب رجوع محترمانه برخورد کنند و هیچ مدیر و کارمندی اجازه ندارد به اسم دولت با مردم بی‌احترامی کند، در غیراین صورت برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

فرماندار ویژه ملایر خدمتگزاری به مردم را در سرلوحه کاری و الزامات کاری مدیران دانست و افزود: مدیران باید انضباط و حضور منظم در جلسات را در راس کار قرار دهند و اقدامات، دستاوردها و عملکرد خود را به مردم اطلاع‌رسانی کنند.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه برخورد ما با هرگونه فساد و ترک فعل مدیران جدی است و با کسی تعارف نداریم، ادامه داد: اقدامات و تحولات بزرگ، بی‌سابقه و کم‌نظیری در این شهرستان انجام و دست مدیران ما پُر است.

وی ضمن تقدیر از تمامی اقدامات و عملکرد مثبت مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد روند توسعه‌ای شهرستان ملایر، خاطرنشان کرد: برخی دستگاه‌ها در انجام وظایف و عملکرد خود کوتاهی می‌کنند و هر چه سریعتر باید نسبت به تغییر و اصلاح این شرایط اقدام کنند.

فرماندار ویژه ملایر در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: با توجه به ظرفیت ویژه وقف در این شهرستان، روند سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، احداث مسکن برای محرومان، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های فرهنگی و قرآنی از سوی اوقاف و امور خیریه باید تقویت و روند فعلی اصلاح و سرعت گیرد.

اسماعیلی همچنین به اتفاقات اخیر در منطقه خاورمیانه و غزه اشاره کرد و ادامه داد: سه ماه است که بی‌سابقه‌ترین جنگ تاریخ در غزه در حال رخ دادن است و حمایت‌های بین‌المللی پشت رژیم صهیونیستی قرار دارد، اما مردم غزه و جبهه مقاومت با تمام توان مقابل رژیم جعلی و جنایت‌کار اسرائیل ایستاده و از حمایت‌های بیشمار مردمی در دنیا برخوردارند.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: سردار سلیمانی جبهه مقاومت را احیا و این مسیر ایستادگی و مقاومت را باز کرد و ایران امروز یک کشور قدرتمند تمام کننده است و نباید از این اتفاقات غفلت کنیم.

به گزارش ایرنا؛ در نشست شورای اداری شهرستان از ۶ هنرمند ملایری دریافت کننده مهر اصالت ملی تجلیل به عمل آمد.

در این نشست از «مهران رشیدی» در زمینه ساخت سازهای سنتی، «سعید طلایی» دارنده ۲ مهر اصالت ملی در زمینه ساخت قفل‌های فلزی دست‌ساز، «بهروز کلهر» و «منصور زرینی» در زمینه ساخت سازهای سنتی، «فائزه امیری» در زمینه منبت و «میثم عباسی» در زمینه سراجی چرم مورد تجلیل قرار گرفتند.