"سلمان اسماعیلی" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در دوره قبل ۷۷ نفر ثبت نامی در حوزه انتخابیه ملایر داشتیم که در مقایسه با این دوره ۲۵ درصد در ثبت نامها رشد داشتیم.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: داوطلبانی که ثبتنام خود را قطعی کردند و در کاراز انتخاباتی فعال شدند، از همه طیفها، گروهها، جریانها و گفتمانهای مختلف سیاسی هستند.
وی افزود: یکی از موضوعات مهمی که در سرلوحه کاری ستاد انتخابات و هیات اجرایی و مورد وفاق همه دلسوزان نظام است، مساله مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است و به لحاظ سلامت، امنیت و رقابت هیچ دغدغهای نداریم.
اسماعیلی گفت: در شهرستان ملایر از خرداد امسال ستاد انتخابات فعال شده و متناسب با دستورالعملهای انتخاباتی و ابلاغیههای ستاد، گامهای مرتبط با انتخابات را برداشتیم.
وی یکی از اقدامات مهم را تشکیل هیاتهای اجرایی در حوزههای انتخابیه شهرستان عنوان کرد و افزود: در ملایر سه بخش مستقل و یک بخش اصلی و در مجموع چهار هیات اجرایی با فرآیندهای قانونی شکل گرفت.
فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: ابتدا ۳۰ نفر از معتمدین و متنفذین هر بخش با هماهنگی هیات نظارت شناسایی شدند و در اولین جلسه هیات اجرایی ۳۰ نفر معتمد هشت نفر را از بین خود و از طریق رایگیری به عنوان اعضای اصلی و پنج نفر را به عنوان اعضای علیالبدل انتخاب کردند و چهار هیات اجرایی در شهر ملایر و سه بخش تابع سامن، جوکار و زند تشکیل شد.
اسماعیلی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مهم این دوره پیش ثبتنامها و ثبت نامها بود که در مرحله اصلی شاهد ثبتنام ۱۸۵ نفر بودیم و در مرحله ثبتنام قطعی ۱۰۱ نفر نام نویسی خود را قطعی کردند.
وی بررسی صلاحیت ثبتنام کنندگان در هیاتهای اجرایی را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: با همکاری خوب هیات نظارت و مراجع استعلامی در فرصت قانونی مقرر، سوابق و استعلامات لازم شکل گرفت و صلاحیتها بررسی و در نهایت ۹۲ نفر صلاحیتشان احراز و تایید شد.
معاون استاندار همدان یادآور شد: در مجموع صلاحیت یک نفر از داوطلبان تایید نشد، سه نفر انصراف دادند و پنج نفر هم از نظر هیات اجرایی صلاحیتشان محرز نشد.
اسماعیلی بیان کرد: افرادی که صلاحیتشان احراز نشد ناظر به بند ۹ ماده ۳۱ قانون جدید انتخابات بود که طبق آن هر کدام از داوطلبان باید گواهی معتبری ارائه دهند که نشان دهد قبل از ثبتنام حداقل پنج سال سابقه اجرایی، علمی و آموزشی در حوزههای مختلف و بخشهای دولتی داشتند.
فرماندار ویژه ملایر گفت: اقدامات دیگری که برای فراهم کردن شرایط لازم در دستور کار قرار دادیم، مساله بازآرایی شعبههای رایگیری بود که طبق صلاحدید و بررسیهای انجام شده، تعداد شعبه ها را افزایش دادیم.
اسماعیلی ادامه داد: در انتخابات دوره قبل ۱۹۹ شعبه اخذ رای در این شهرستان داشتیم که بنابر بررسیهای صورت گرفته، برخی نقاط شهرستان که رای قابل قبولی دارند، اما شعبه نداشتند و در این نقاط شعبههای جدیدی ایجاد کردیم و برخی شعبههای سیار توسعه یافت که مناطق بیشتری را بتوانند برای تسهیل حضور مردم پوشش دهند.
وی تاکید کرد: با برآوردی که داریم و بصیرت مردم که نشان دادند همواره پای کار کشور و نظام و منافع ملی هستند، برگزاری انتخاباتی پرشورتر از دوره قبل را داریم و این اتفاق خواهد افتاد.
استان همدان با ۱۰ شهرستان و هفت حوزه انتخابیه دارای ۹ کرسی در مجلس شورای اسلامی است همچنین شمار نمایندگان همدان در مجلس خبرگان رهبری ۲ نفر است.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند برگزار میشود.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت و ۲ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
نظر شما