حسین دینمحمدی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در مورد مصوبات دور نخست سفر رییسجمهور به استان زنجان، افزود: اختصاص مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل مرکز تشخیص و درمان روانپزشکی حاج رجبعلی مقدم توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز آن توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۴۰۱ مصوب شد.
وی با بیان اینکه این پروژه ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ۵۰۰ میلیارد ریال از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور، مبلغ ۳۵۰ میلیارد ریال از طرف وزارت متبوع و مبلغ ۳۲۰ میلیون ریال از طرف خیرین در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای تکمیل ساختمان پروژه اختصاص یافت.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان، همچنین مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و تجهیز کلینیکهای ویژه ابهر و خدابنده توسط سازمان برنامه و بودجه و توسط وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۰ مصوب شد.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ میلیارد ریال از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور به این پروژه اختصاص یافت، گفت: ۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و ۲۰ میلیارد ریال از طرف وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافت.
دینمحمدی با بیان اینکه کلینیک خدابنده به اتمام رسیده اما ۴۰ میلیارد ریال از مطالبات پیمانکار هنوز پرداخت نشده است، یادآور شد: با اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به کلینیک ابهر جهت اتصال آن به فاضلاب شهری این مرکز آماده بهرهبرداری است.
وی اختصاص مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز بخش جدید ان آی سی یو بیمارستان بوعلی سینا خرمدره از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۴۰۰ را از دیگر مصوبات برشمرد و گفت: از اعتبار مصوب ۱۲۰ میلیارد ریالی، مقداری تجهیزات پزشکی به ارزش حدود ۷۱ میلیارد ریال از وزارت بهداشت دریافت شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان فقدان اعتبار و بالا رفتن قیمت اقلام پزشکی را از دغدغههای مهم این پروژه عنوان کرد و گفت: پیگیریهای مربوط در خصوص دریافت ۱۱۰ میلیارد ریال مابقی تعهد وزارت بهداشت ادامه دارد و خرید تجهیزات تکمیلی حسب تخصیص مابقی اعتبارات صورت خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز بخش خیرساز بیمارستان ۱۴۴ تختخوابی ولی عصر (عج) توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اختصاص یافت همچنین تعدادی تجهیزات پزشکی به ارزش تقریبی ۹۰ میلیارد ریال از هیات امنای صرفه جویی ارزی تحویل گرفته شد.
دین محمدی درخصوص تکمیل سه پایگاه سلامت شهری و روستایی، اظهار داشت: مبلغ ۷۰ میلیارد ریال بابت تکمیل آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به نسبت مساوی در سال ۱۴۰۰ اختصاص یافت.
به گزارش ایرنا، دور اول سفر رئیس جمهور به استان زنجان در آبانماه ۱۴۰۰ حدود ۸۶ توافق و مصوبه به دنبال داشت که ماهیت آنها عمدتا عمرانی، سرمایه گذاری و پرداخت تسهیلات بود.
در این سفر رئیس جمهور به استان ۴۰ هزار میلیارد ریال با اعتبارات متمم در مجموع ۷۰ هزار میلیارد ریال برای استان مصوب شد که ۹۰ درصد تعهدات دولت در استان محقق شد.
به گفته محسن افشارچی استاندار زنجان دور اول سفرهای استانی بر مبنای پروژه محوری بود و دور دوم سفر رییس جمهور به استان ها برنامه محور است و در این خصوص برنامه های مختلفی برای افتتاح پروژه ها در نظر گرفته شده و تا کنون میزان اعتبارات برای دور دوم سفر ۹۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.
در دور دوم سفر رییس جمهور به استان زنجان یک هزار و ۹۵ پروژه و پنج هزار و ۸۵۷ واحد مسکونی(نهضت ملی و حمایتی) جمعا به ارزش ۳۰۰ هزار میلیارد ریال افتتاح می شود.
مهمترین این پروژه ها احیا و افتتاح هشت واحد صنعتی وتولیدی بزرگ استان شامل آندیا فولاد، فولاد آسین ابهر، شیشه زنگان و سرجین بافت به ارزش ۴۹ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال، افتتاح پنج هزار و ۸۶۷ واحد مسکونی با ۲۳ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال اعتبار و ۳۱ پروژه آموزشی، فرهنگی و ورزشی با ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار است.