خرم آباد - ایرنا - مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان گفت: شهرستان "رومشکان" با بالاترین محرومیت در استان، بیشترین تولد را طی ۹ ماهه اول سال به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فریبا ولی پور روز سه شنبه در نشست "بانوان فاطمی، رهروان حاج قاسم" باحضور دانشجویان دختر مراکز آموزش علمی کاربردی خرم آباد در سالن جلسات این دانشگاه اظهار کرد: به جرات می توان گفت مسایل اقتصادی کمترین نقش را در حوزه فرزندآوری و افزایش جمعیت کشور دارند.

وی با اشاره به رتبه نخست سیستان و بلوچستان در حوزه تولد و فرزندآوری عنوان کرد: مقاومت در حوزه جوانی جمعیت از سوی برخی خانواده ها افزایش یافته و آسیب های ناشی از کاهش جمعیت در برخی خانواده ها در حال ظهور و بروز است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان اضافه کرد: در شهر خرم آباد کمترین میزان تولد در محله ای همانند شیرخوارگاه رخ داده و بیشترین میزان تولد نیز متعلق به مناطق حاشیه ای همچون علی آباد، اسدآبادی و دره گرم بوده است که این امر نشان می دهد مسایل اقتصادی اولین و تنهاترین مشکل در حوزه جوانی جمعیت نیست بلکه این امر ناشی از مشکلات فرهنگی است.

ولی پور تصریح کرد: در مقاطعی از تاریخ کشور، برخی بانوان و مردان زیر تیغ جراحی های جبران ناپذیر رفتند که نشان دهنده تاثیر بالای تبلیغات و مسایل فرهنگی ناشی از آن بود.

وی ادامه داد: از بانوان انتظار می رود به طور اساسی نسبت به مساله فرزندآوری و جوانی جمعیت توجه داشته باشند تا در آینده ایران برای تامین نیروی انسانی خود به کشورهای دیگر متوسل و پست های مدیریتی به دست کشورهای دیگر سپرده نشود.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان همچنین با اشاره به در پیش بودن انتخابات اسفندماه امسال افزود: رسالت مهمی در روزهای آتی پیش روی بانوان کشور است که مهمترین رویداد با عنایت به مبدا تحول بودن دانشگاه ها برگزاری انتخابات یازدهم اسفندماه است.

ولی پور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ششم دی ماه درخصوص انتخابات افزود: مقام معظم رهبری در این سخنرانی تاکید داشتند بانوان باید اعضای خانواده را به حضور حداکثری در انتخابات تشویق کنند که این مهم تنها با قدرت بیان و فرماندهی بانوان در جایگاه همسری، مادری و دختری میسر می شود.

وی بیان کرد: انتخابات سرنوشت چندسال کشور را رقم می زند و اگر بتوانیم مجلسی ارزشی و انقلابی داشته باشیم کمک خوبی در راستای دستیابی به اهداف مقدس و والای نظام جمهوری اسلامی داشته ایم.

سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی لرستان نیز در این نشست با بیان اینکه رفتارشناسی فاطمه زهرا(س) و نحوه برخورد ایشان با مسایل مختلف راهنمای بسیار خوبی در حوزه بصیرت افزایی است اظهار کرد: این بانوی بزرگ اسلام گام به گام با حضرت علی(ع) همراه بودند تا جایی که فرزند خود را فدایی راه اسلام کردند.

محمدرضا جعفری گفت: سکوت سیاسی و رد بیعت با خلیفه از مهمترین اقداماتی بود که فاطمه زهرا(س) در طول عمر بابرکت خود انجام دادند و بهترین الگو برای هر مسلمان در امر ولایتمداری است تا براساس آن به تکلیف دینی خود عمل کند.

وی همچنین با اشاره به فرارسیدن چهارمین سالگرد شهادت سردار " حاج قاسم سلیمانی" افزود: تمامی رفتارهای این سردار، مدرسه و دانشگاهی است که از آن هزاران درس می گیریم چراکه ایشان ولایتمدار و معتقد به محوریت و مرکزیت شدن جمهوری اسلامی در جهان اسلام بودند.

در این نشست از دانشجویان برگزیده در سه بخش بانوی کارآفرین، مادر نمونه و بانوی فعال فرهنگی مذهبی تجلیل شد.