به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های فلسطینی، خانواده های اسرای صهیونیست از مقامات رژیم اشغالگر قدس خواستند «پیش از آنکه فرصت از دست برود» برای آزادی اسرای مذکور با مقاومت فلسطین به توافق دست یابند.
هفته گذشته نیز شمار زیادی از صهیونیست ها با برگزاری تظاهراتی در بیت المقدس اشغالی، از کابینه بنیامین نتانیاهو خواستند برای آزادی اسرای صهیونیست با مقاومت فلسطین، توافق کند.
تظاهرات این صهیونیست ها در حالی است که نشست شب گذشته کابینه جنگ رژیم اشغالگر قدس به تنش کشیده شد و نتانیاهو، یواو گالانت وزیر جنگ این رژیم را از دیدار با سران شاباک و موساد منع کرد که این امر منجر به اختلافات شدیدی بین طرفین شد.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت گالانت، نتانیاهو را متهم کرده است که برای امنیت اسرائیل، مضر است.
شبکه الجزیره ساعاتی پیش گزارش داد درحالیکه جلسه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی به تنش کشیده شده بود و نتیجهای به دنبال نداشت و تنها وزیران حاضر در آن بر سر یکدیگر فریاد میزدند، نتانیاهو دستور پایان آن را داد.
این در حالی است که سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز پنج شنبه شمار صهیونیستهای اسیر شده توسط رزمندگان گروههای مقاومت فلسطینی در غزه را ۱۳۶ نفر اعلام و تأکید کرد: مشخص شده است که سه صهیونیست دیگر که نامشان در فهرست افراد مفقودی ثبت شده بود، در غزه اسیر هستند.
دانیل هاگاری گفت که بدین ترتیب شمار اسرای صیهونیست در غزه به ۱۳۶ نفر افزایش یافته است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲(۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه نوار غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، در حال بمباران این منطقه تحت محاصره است.
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، در جریان حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر تاکنون، ۲۲ هزار و ۴۳۸ فلسطینی شهید و ۵۷ هزار و ۶۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.