به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس کاظمی روز دوشنبه در حاشیه چهارمین نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین با بیان این مطلب تصریح کرد: این کانونها شامل ۱۲۵ کانون روستایی، ۵۰ کانون دانشگاهی، ۸۰ کانون در محیط کاری و ۲ هزار و ۵۰ عضو در قالب محیطهای عمومی به اقدامات پیشگیری از اعتیاد اقدام میکنند.
وی با بیان اینکه طرح یاریگران زندگی با هدف برنامههای خود مراقبتی و پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر در سطوح مختلف جامعه اجرایی میشود، ادامه داد: مهمترین موضوع پیشگیری از اعتیاد و توانمندسازی مربوط به دانش آموزان و دانشجویان است که در برنامه های دارای اولویت استان قرار دارد.
کاظمی با بیان اینکه باید کمیته های تخصصی در مورد آسیبهای ناشی از اعتیاد به شکل تخصصی وارد عمل شوند، ادامه داد: لازم است که مسوولان دستگاههای اجرایی استان با نظارت و ارتباط موثر با والدین و فرزندان، مشارکت مراکز علمی و دانشگاهی و خیران در برابر آسیبهای اجتماعی به شکل جهادی وارد عمل شوند.
این مسوول ادامه داد: ارایه خدمات مطلوب درمانی به بیماران و معتادان متجاهر و فراهم نمودن زمینه اشتغال بهبود یافتگان از دیگر موارد مهمی است که همه دستگاهها باید پای کار آمده و روی آن اهتمام داشته باشند.
در این نشست حسن خدابنده، سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین نیز گزارشی از مهمترین اقدامات شورا مثل بازدیدهای اعضای هیات مدیره مجمع خیران استان و همچنین مراکز درمانی مردان و زنان ماده ۱۶ قزوین ارایه داد.