به گزارش خبرنگار ایرنا؛ "یوسف کاکاوند" روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح در راستای ساماندهی توزیع نهادههای کشاورزی شامل انواع کودهای شیمیایی یارانهدار و انواع بذور گواهی شده بین بهرهبرداران در حال اجرا است.
وی با اشاره به اینکه تحقق الگوی کشت شمار دیگری از مزایای این طرح است، اظهار کرد: این پروژه در سطح حدود ۱۰۹ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی این شهرستان با جدیت در حال اجرا است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان ملایر بیان کرد: این طرح با همکاری ۲۳ شرکت عضو نظام مهندسی کشاورزی از شهریور امسال اجرا شد و تاکنون عملیات برداشت اطلاعات مکانی حدود ۷۵ هزار هکتار معادل توسط شرکتهای مجری به انجام رسیده است.
کاکاوند یادآور شد: طرح عملیات برداشت اطلاعات مکانی تا پایان سالجاری به اتمام خواهد رسید و توزیع عادلانه نهادهها را در پی دارد.
وی همچنین به اجرای طرح کشاورزی قراردادی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و بهرهبرداران بخش کشاورزی و به منظور تامین نهادههای مورد نیاز و توسعه بیمه محصولات کشاورزی، طرح کشاورزی قراردادی برای محصولاتی همچون گندم و جو آبی و دیم، کلزا، گلرنگ و کاملینا ابلاغ شده است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر درباره مزایای طرح بیان کرد: کشاورزان این شهرستان به منظور بهرهمند شدن از مزایای طرح از جمله ۲۰ درصد تخفیف بیمه و یارانه ۱۵۰ هزار تومانی حمل در زمان تحویل محصول به مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.
کاکاوند اظهار کرد: اجرای طرح کشاورزی قراردادی با همکاری سازمان تعاون روستایی، اداره غله و خدمات بازرگانی، شرکت پشتیبانی امور دام و صندوق بیمه محصولات کشاورزی اجرا میشود و این طرح از ابتدای آذر آغاز شده و تاکنون یک هزار و ۹۲۰ فقره قرارداد با مساحت ۹ هزار و ۲۰۰ هکتار منعقد شده است.
به گزارش ایرنا؛ مساحت اراضی آبی شهرستان ملایر ۳۷ هزار و ۵۲۰ هکتار و مساحت اراضی باغی ۱۶ هزار و ۶۱۶ هکتار است که در مجموع کل اراضی کشاورزی آبی و دیم این شهرستان حدود ۶۰ هزار هکتار است.