به گزارش خبرنگار ایرنا، شهر مهاباد که در جنوب آذربایجان غربی قرار داشته و یکی از شهرهای محوری این منطقه به شمار می رود، در ۲ سال گذشته چهره بهتری به خود گرفته و علاوه بر شهروندان، رضایت گردشگران را نیز موجب شده است.
قبل از این و در دوره قبلی شورای شهر و مدیریت شهری که دستگیری های متعددی از بین کارمندان شهرداری و اعضای شورا هر روز خبرساز می شد، همگان را به مجموعه شهرداری بدبین کرده بود اما اینبار این رویه به صورت قابل توجهی عوض شده و اعتماد عمومی نسبت به فعالیتهای شهرداری بازگشته است.
عملکرد قابل دفاع مدیریت شهری مهاباد طی ۲ سال گذشته که بارها از طرف مردم بر این موضوع صحه گذاشته شده، نشان میدهد کارنامه مدیریت شهری مهاباد درخشان بوده و این مسیر همچنان ادامه دارد.
این رضایت با توجه به اجرای طرح های عمرانی، بهبود ورودی ها و ارائه خدمات بهتر شهری حاصل شده که می تواند الگویی برای دیگر شهرهای استان و حتی کشور باشد.
کمربندی تاج سد مهاباد با ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه زیر بار ترافیکی رفت
کمربندی تاج سد مهاباد به منطقه آزادگان با طول ۳.۲ کیلومتر در ۲ باند پس از یک سال از شروع احداث آن، با ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری به بهرهبرداری کامل رسیده است و در حال حاضر زیر بار ترافیک قرار دارد.
شهردار مهاباد با اشاره به توسعه زیرساختهای شهری گفت: یکی از برنامهها و سیاستهای شهرداری در خصوص مدیریت شهری با توجه به وضعیت توپوگرافی مهاباد، نرخ رشد جمعیت و توسعه فیزیکی، ساماندهی و مدیریت ترافیک شهرستان و معابر شهری به صورت زیرساختی است.
بابک رستم پور افزود: در همین زمینه کمربندی تاج سد مهاباد به منطقه آزادگان که عملیات اجرایی آن پارسال آغاز شده بود، هم اکنون به بهره برداری رسیده و زیر بار ترافیک رفته تا شهروندان از این پروژه قابل توجه بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه تقاطع پل غیرهمسطح این طرح به طول ٤٠ متر، عرض ٢٠ متر و ارتفاع ١٠ متر است، اضافه کرد: ۱۴ عدد تیر پیش ساخته بتنی ۲۰ متری در این پروژه به کار گیری شده و حدود یک هزار و ۷۰۰ متر مکعب بتن ریزی انجام گرفته است.
پروژه عمرانی احداث فاز اول رینگ کمربندی جنوب شهر مهاباد آغاز شده است
شهردار مهاباد اظهار کرد: پروژه احداث کمربندی جنوب شهر نیز باتوجه به ازدحام جمعیت منطقه جنوب شهر و همچنین وجود بار ترافیکی سنگین در این منطقه، تعریف و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
رستم پور ادامه داد: اجرای کمربندی جنوبی و اتصال منطقه پشت تب به بلوار حسن زاده مهمترین و حیاتیترین پروژه عمرانی شهر است که مراحل عملیات آن با تمام توان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه اجرای این پروژه با هدف تقویت زیرساخت و کم کردن بار ترافیکی به خصوص در منطقه جنوب شهر در دستور کار شهرداری مهاباد در ششمین دوره شورای اسلامی شهر قرار گرفته است، بیان کرد: فاز اول این کمربندی به طول ۱.۶ متر و عرض میانگین ٢٠ متر با اعتبار اولیه ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرداری برآورد شده است.
عملیات ساماندهی ورودی مهاباد از طرف سردشت(تاقه دار) کلید خورده است
شهردار مهاباد همچنین گفت: با توجه به اتمام پروژه کمربندی آزادگان به تاج سد و اجرای پروژه کمربندی جتوب شهر، عملیات اجرایی ساماندهی ورودی شهر از طرف سردشت به عنوان یکی دیگر از مهمترین محورهای گردشگری توسط شهرداری مهاباد هم به مرحله اجرایی در آمد.
رستم پور افزود: انجام پروژه ساماندهی ورودی شهر از طرف سردشت علاوه بر بهبود وضعیت تردد و روانسازی ترافیکی در این محور، اقدام مهمی در تحقق بخشی به طرح های گردشگری و زیبا سازی ورودی شهر در آن مسیر شده و می تواند نقش اساسی در ارتقای شاخص گردشگری شهرستان را به دنبال داشته باشد.
پروژه پل باکس بتنی شورنگ مهاباد به بهرهبرداری رسید
وی اضافه کرد: پل باکس بتنی شورنگ مهاباد به طول ۲۲ متر و عرض ۱۶ متری با هزینه ۳۷ میلیارد ریال نیز به بهره برداری رسیده است.
وی ادامه داد: امسال همچنین هشت کیلومتر آسفالت معابر از محل کارخانه آسفالت شهرداری در مناطق مختلف شهری انجام شده است.
شهردار مهاباد از ۴۰ هزار تن بتن ریزی با ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه در سطح شهر خبر داد و اظهار کرد: هدایت آب های سطحی در راستای کنترل سیلاب های سطح شهر با جدول گذاری و احداث کانال از دیگر برنامه های اجرا شده در سال جاری بوده که ۵۷ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.
رستم پور گفت: کلنگ زنی پل کتاب با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال و همچنین راه اندازی سیستم شیرابه پسماند با ۵۶ میلیارد ریال نیز امسال در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: نصب دوربین های هوشمند در سه نقطه شهری نیز با هدف کاهش بار ترافیکی و روان سازی تردد به اتمام رسیده و برای سایر تقاطع و چهارراه ها نیز با همکاری مخابرات در دستور کار قرار دارد که برای سه ماه اول سال آینده به اتمام خواهد رسید.
تداوم روند فعلی در چند سال آینده می تواند مهاباد را به یکی از شهرهای توسعه یافته با جلوه های بصری زیبا و پاکیزه تبدیل کند.
شهر ۱۸۰ نفری مهاباد با ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر مربع مساحت بوده که از سال ۱۳۰۶ بلدیه یا شهرداری در آن راه اندازی شده است.