به گزارش ایرنا از روابط عمومی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، سید احمد فاضل زاده روز شنبه اعلام کرد: طی ۱۰ سال گذشته بیش ار پنج هزار و ۴۰۰ عنوان همایش در سه سطح ملی، منطقه ای و بینالمللی توانستند شرایط لازم برای اخذ نمایه ISC را کسب کنند.
وی افزود: بیشترین تعداد همایشهای نمایه شده در این مدت در سطح (۷۴ درصد) برگزار شده، پس از آن ۲۵ درصد این همایشها در سطح منطقهای بوده و یک درصد یعنی ۳۴ همایش نیز در سطح بینالمللی برپا شده است.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام عنوان کرد: بیشترین تعداد همایش های علمی نمایه شده در حوزه علوم انسانی با ۵۵ درصد و حوزه فنی و مهندسی با ۲۳ درصد است و پس از آن به علوم پایه اختصاص داشته و کمترین تعداد همایشها نیز در زمینههای علوم دامپزشکی، پزشکی و هنر و معماری برگزار شده است.
فاضل زاده افزود: از سال ۱۳۹۷ تا کنون بیش از ۶۷ درصد از همایش ها از سوی دانشگاهها، ۱۸.۲ درصد از سوی انجمنهای علمی و ۷.۶ درصد از سوی مؤسسات آموزش عالی برگزار شده است.
وی یادآور شد: مصوبه وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین دستورالعمل برگزاری همایش های علمی پژوهشی، تنها همایش ها و کنفرانس هایی که در مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) مورد بررسی قرار گرفته و به ثبت رسیده اند دارای اعتبار و مقالات ارائه شده در آنها حائز شرایط کسب امتیاز برای ارتقا شغلی و تحصیلی است.
فاضلزاده اضافه کرد: از این رو، سامانه جامع ثبت و اطلاع رسانی همایش های معتبر علمی به آدرس https://conf.isc.ac برای نمایه کردن همایش ها، مدیریت متمرکز اطلاعات همایش ها، اطلاع رسانی سریع و جامع در خصوص زمان، مکان و محورهای موضوعی همایش ها به پژوهشگران در حوزه های گوناگون از سوی این موسسه ایجاد شده است.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام اظهار کرد: برگزاری همایشهای علمی، به عنوان بخشی از فرآیند مدیریت دانش، نقش مهمی در تقویت ارتباط میان اعضای جامعۀ علمی، تبادل اندیشه و اشاعۀ دستاوردهای پژوهشی در جامعه ایفا میکند.
فاضل زاده توضیح داد: همایشهای نمایه شده در ISC در ۶ حوزه موضوعی سطح کلان ردهبندی شده و امکان پالایش، جستجو و بازیابی مرتبط را برای کاربران تسهیل میکند.