به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دوستی شامگاه شنبه در نشست با فعالان حوزه اقتصادی فرهنگ و هنر استان، اظهار کرد: معتقدیم خلیجفارس باوجود کارکردهای منطقهای، یکی از کانونهای هویت ملی ما است و از این رو به همان میزان که بر روی نام زیبای خلیجفارس تعصب داریم برای حفظ هویت آن نیز میکوشیم.
وی با اشاره به اهتمام دولت به نگاه ویژه فرهنگی به رگههای تمدنی خلیجفارس، ابراز کرد: هنر میتواند چهره تلخی که بعضا توسعه برجای میگذارد را بهبود بخشد و از این رو تلاش کردیم به حوزههای هنر و بهویژه معماری به عنوان یک عنصر حافظ هویتی توجه داشته باشیم.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان همچنین به صبغه مبارزاتی مردم هرمزگان در مبارزه با استعمار اشاره کرد و گفت: باید تمدن خود را به همگان و بهویژه نسل جدید معرفی کنیم و برای این مهم از همه ابزارهای هنری از جمله هنرهای جدید مانند انیمیشن نیز بهره بگیریم.
دوستی همچنین با اشاره به حجم بالای واحدهای تولیدی و صنعتی در آستانه بهرهبرداری استان، اظهار کرد: اگر توازنی بین این پروژهها و توسعه فرهنگی وجود نداشته باشد، در ادامه ضررهایی متوجه استان خواهد شد.
وی بیان کرد: برای پایدارسازی توسعه باید رابطه توسعه با انسان و محیط زیست در استان مشخص شود که در حوزه توسعه نیروی انسانی و محیط زیست گامهای بلندی برداشته شده است.
استاندار هرمزگان ادامه داد: در بودجه سال آینده اعتباراتی برای تکمیل زیرساختهای فرهنگی و هنری و پلاتوها در استان دیده شده و امسال نیز موفق شدیم هنرستان هنرهای زیبا را در استان راهاندازی کنیم و برنامهریزی داریم در سال تحصیلی آینده نیز هنرستان تخصصی انیمیشن را راهاندازی کنیم.
دوستی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از هنرهای دستی بهویژه در حوزه صنایع دستی نیز طرحی را برای راهاندازی بازارچه صنایع دستی در چند شهرستان و از جمله ساحل بندرعباس دنبال میکنیم که میتواند در خلق بازار به بانوان فعال در این حوزه کمک کند.
گفتنی است در این نشست ۱۳ نفر از نمایندگان حوزههای مختلف هنر هرمزگان به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات پرداختند.