محسن ضیائی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واردات ۳۵۲ هزار تُن گندم شامل ۱۸۱ هزار و ۶۰۰ تُن گندم خارجی و ۱۷۰ هزار و ۴۰۰ تُن محصول از سایر استانهاست.
وی ادامه داد: واردات گندم برای مخلوط کردن با گندم تولیدی استان و افزایش کیفیت آرد و نان صورت گرفته است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تا پایان آذر ۳۰۹ هزار تُن گندم برای تامین آرد واحدهای نانوایی و فانتزی به کارخانههای تولیدکننده آرد مستقر در استان تحویل داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۲۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان نیز در سال جاری از کشاورزان استان خریداری و ۱۷ هزار و ۸۵۱ میلیارد ریال از مُطالبه آنها پرداخت شد.
به گفته وی، خرید تضمینی گندم از کشاورزان اصفهان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن ۱۱۰ درصد افزایش یافته است.
ضیائی بیان کرد: ۳۷۳ هزار و ۲۵۰ تُن آرد در ۹ ماه امسال بین حدود چهار هزار و ۵۰۰ واحد نانوایی استان توزیع شد.
وی ادامه داد: بطور میانگین ماهانه حدود ۸۱۰ هزار کیسه آرد یارانهای نوع یک و دو بین نانواییهای استان توزیع میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان با بیان اینکه اصلاح ساختار تامین و توزیع آرد و نان از خدمات اساسی دولت سیزدهم به اقتصاد جامعه است، اظهار داشت: فرآیند استحصال آرد از کارخانه تا تحویل آن درب خبازیها بسیار حساس، دقیق و پُرمخاطره است که بطور مرتب در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، چهار هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی ثبت شده و ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد در استان اصفهان وجود دارد.
با اینکه ظرفیت تولید آرد کارخانههای استان اصفهان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن است اما آنها بطور میانگین، تنها با ۶۰ درصد از ظرفیت خود فعالیت میکنند.
زمینهای کشاورزی اصفهان حدود ۵۶۳ هزار هکتار معادل ۳.۵ درصد از مساحت استان است که با توجه به محدودیت منابع آبی سالهای گذشته، تنها حدود ۲۹۰ هزار هکتار از آن زیر کشت میرود.