تهران - ایرنا - مشاور عالی وزیر علوم پاکستان با تاکید بر اینکه تحریم‌ها باعث شده ایران در بخش‌های علمی و فناوری موفق‌تر عمل کند، گفت: با همکاری کشورهای منطقه همچون هند و بنگلادش می توانیم مناسبات را گسترش دهیم و تنها به همکاری‌های دوجانبه محدود نباشیم‌.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، مختار احمد که به همراه هیاتی از رییسان و استادان دانشگاه‌های این کشور به ایران سفر کرده است ضمن بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران(آی هیت) بر افزایش همکاری‌های علمی و فناوری میان ۲ کشور تاکید کرد.

وی در این بازدید با بیان اینکه این سفر دومین سفر من از ایران است، افزود: در سفر قبلی از پارک فناوری پردیس و دانشگاه بوعلی همدان بازدید کردم و با دستاوردهای دانشمندان و محققان این مراکز آشنا شدم اما در این سفر، به عنوان نماینده وزارت علوم حضور دارم و آماده ام تا نظرات خود را در حوزه علم و فناوری با شما به اشتراک بگذارم.

مشاور عالی وزیر علوم پاکستان ادامه داد: ایران و پاکستان مشکلات و چالش‌های مشابهی دارند و همین مسائل مشترک می‌تواند ما را به هم پیوند زده و زمینه‌ساز همکاری‌های متقابل شود و علاقمندیم تا در زمینه های علمی و فناورانه با کشور ایران همکاری و تعامل کنیم.

مختار احمد تصریح کرد: تبادل اساتید و دانشجو و گفت و گو در خصوص طرح های مشترک می تواند از زمینه‌ها و گزینه های همکاری بین ایران و پاکستان باشد و در این زمینه اولین هماهنگی ها در ایران صورت گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد همانطور که ایران پاویون های ملی را در کشورهای مختلف برگزار می کند، پاکستان را هم در برنامه برگزاری این پاویون ها قرار دهد.

مشاور عالی وزیر علوم پاکستان تاکید کرد: با همکاری کشورهای منطقه همچون هند و بنگلادش می توانیم همکاری ها را گسترش دهیم و تنها به همکاری‌های دوجانبه محدود نباشیم‌.

اعلام آمادگی ایران برای همکاری علمی با پاکستان

امیر حسین میرآبادی رییس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم در این بازدید گفت: این دیدار را فرصتی می‌دانیم تا از رهگذر آن نقاط و مسائل مشترک را پیدا کنیم.

وی ادامه داد: برای همکاری با کشور پاکستان آماده هستیم. از ظرفیت های موجود در این کشور مطلع هستیم و خواستار گسترش روابط با پاکستان هستیم و طبیعتاً چون به نمایندگی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری میزبان شما هستیم، تمرکز ما بر حوزه های علمی و فناورانه و نوآورانه است.

رییس مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اظهار داشت: حوزه هایی همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی و سلامت می تواند از زمینه های این همکاری باشد.

میرآبادی با بیان اینکه از رهگذر شرکت های دانش بنیان می توانید به تولیدات ما در زمینه های مختلف متصل شوید، تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان به خوبی می توانند تولیدات و دستاوردهای ایران را در حوزه‌های مختلف به پاکستان معرفی کنند.

براساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، هیات بلندپایه ۱۶ نفره از روسا و اساتید دانشگاه‌های پاکستان به ریاست مشاور عالی وزیر علوم این کشور از خانه نوآوری و فناوری ایران(آی هیت) بازدید کرد.