قم- ایرنا- رییس انجمن صنفی کفش ماشینی قم با اشاره به ورود نسل جوان و شرکت‌های دانش‌بنیان به صنعت کفش گفت: افق و چشم‌انداز صنعت کفش در کشور صادرات سالانه ۸۰۰ میلیون جفت انواع کفش به کشورهای دنیا است.

جواد شعبانزاده در حاشیه دومین روز از هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی صنعت کفش قم در گفت‌وگو با خبرنگار اضافه کرد: کم آب بر بودن، اشتغال بالا به‌ویژه در حوزه اشتغال خانگی و سازگاری با زیست‌بوم قم از ویژگی‌های بارز صنعت کفش است.

دبیر اجرایی هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم خاطرنشان کرد: باتوجه‌به ساختار مذهبی و فرهنگی قم و تاکید بر رونق اشتغال خانگی، صنعت کفش دارای پیوست فرهنگی در این استان است.

شعبانزاده ادامه داد: نزدیکی به پایتخت و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)، وجود مراکز مذهبی و زائرپذیری قم، قرارگیری قم در محور مواصلاتی ۱۷ استان و غیره از عوامل مهم در رونق صنعت کفش در این استان است.

رییس انجمن صنفی کفش ماشینی قم یادآور شد: در راستای خودکفایی این محصول ۳۰۰ آیتم از مواد اولیه که در زنجیره تامین تاثیرگذار است بومی‌سازی شده و امروز صنعت کفش قم این آمادگی را دارد که در حوزه تامین زنجیره تولید، برندینگ و محصول نهایی و صادرات، پذیرای هر نوعی خدمات به صنعتگران کفش کشور باشد.

وی اظهار داشت: ۷۱۱ تولیدکننده کفش متقاضی حضور در نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم بودند که به‌خاطر محدودیت مکان، امکان حضور ۴۰۰ شرکت فراهم شد که این نشان از ظرفیت بالای صنعت کفش است.

دبیر اجرایی هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم گفت: فضا و مکان نمایشگاه بین‌المللی استان قم پاسخگوی نیازهای تجار و صنعتگران نیست درصورتی‌که تدبیری اندیشیده نشود ممکن این نمایشگاه از سال‌های بعدی در استان‌های دیگر برپا شود و میزبانی از قم گرفته شود.

شعبانزاده گفت: هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم با محوریت معرفی ظرفیت تولیدات داخلی، حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن و زمینه‌سازی جهت رونق صادرات برپا شده است.

وی با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تجار و فعالان اقتصادی از ۳۰ کشور خارجی حضور پیدا خواهند کرد، ادامه داد: قم قطب تولید کفش ماشینی کشور و نگاه‌ها به این صنعت در استان قم پررنگ‌تر است.

لازم به ذکر است وجود تعداد قابل توجهی از واحدهای تولید کننده کفش و صندل در قم از جمله عوامل موفقیت استان در صادرات این محصول به‌شمار می‌آید که باید از چنین ظرفیتی برای توسعه صادرات به بهترین شکل استفاده کرد؛ خوشه‌ کفش ماشینی از جمله خوشه‌های صنعتی موفق درقم است و فعالان این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های قابل توجه استان در صنعت کفش، محصولات تولیدی خود را به بازارهای داخلی و بین‌المللی صادر می‌کنند؛ حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده‌است.

نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم تا ۲۹ دی‌ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قم برپا خواهد بود.

نمایش توانمندی ۴۰۰ شرکت تولید کننده کفش در قم/ بازدید از ۳۴ ملیت جهان از نمایشگاه کفش قم

دبیر ستاد برگزاری هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: در این نمایشگاه توانمندی‌های ۴۰۰ شرکت تولید کننده صنعت کفش در ۳۷۰ غرفه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

محسن سلیمانی بیان داشت: هفتمین دوره نمایشگاه کفش قم بصورت کاملا تخصصی و با رویکرد تخصصی در حال برگزاری است که می‌تواند زمینه‌ساز معرفی و صادرات این محصول ارزشمند شود.

دبیر ستاد برگزاری هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم ابراز داشت: در قالب این نمایشگاه ۴۰۰ شرکت در ۳۷۰ غرفه توانمندی‌های خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده اند.

سلیمانی با اشاره حضور بازدیدکنندگان از شهرهای مختلف کشور، تصریح کرد: همچنین از ۳۴ میلت جهان از این نمایشگاه بازدید داشته اند.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین بازدیدکنندگان خارجی از نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی قم از کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، آذربایجان، ازبکستان و هندوستان هستند.

دبیر ستاد برگزاری هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم ابزار داشت: فضای اندک نمایشگاه در مقایسه با حجم بالای تقاضا جهت استقرار غرفه، مهمترین چالش هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم است.

گفتنی است هفتمین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی کفش قم با حضور ۴۰۰ غرفه از ۲۶ تا ۲۹ دی ماه جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی قم برپا است.