کرمانشاه - ایرنا - مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه رشد تولید بدون حمایت و ارائه تسهیلات مقدور نیست، گفت: متاسفانه بانک‌های کرمانشاه درکی از فعالیت و اهمیت شرکت‌های دانش بنیان ندارند و در ارائه تسهیلات بهنگام به کارآفرینان تعلل می‌کنند.

صحبت بهرامی‌نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در همه جای دنیا بهترین تسهیلات و خدمات در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می‌گیرد تا بتوانند با تحقیق و توسعه به رشد تولید و افزایش اشتغال کمک کنند اما در کرمانشاه بانکها بزرگترین مانع برای شرکت های دانش بنیان هستند.

وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان به فکر رشد و تعالی کشور و مردم هستند، افزود: علاوه بر بانک‌ها برخی دستگاه‌های متولی هم با مفهوم دانش بنیان آشنایی ندارند و در نتیجه نمی‌توانند در روند امور تسهیلگری لازم را انجام دهند تا منجر به رشد و توسعه شرکت‌ها شود.

این عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی در دانشگاه رازی کرمانشاه ارائه تسهیلات از سوی بانکها را بسیار پیچیده و سخت دانست و گفت: دریافت تسهیلات در بانکهای کرمانشاه با بروکراسی زیادی انجام می‌شود و در نهایت آن تسهیلات با موانع ایجاد شده پرداخت نمی شود و اعتبارات تخصیص داده شده از استان خارج و بقیه استانهای کشور از آن استفاده می کنند.

مفهوم دانش بنیان باید برای نسل جوان فرهنگ سازی شود

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت سالم فرارو باختر با بیان اینکه ما باید ۱۰ سال را به نام دانش بنیان نام گذاری کنیم، گفت: ما بیش از اینکه شرکت دانش بنیان بخواهیم، کشور و جامعه دانش بنیان احتیاج داریم و این جامعه نیاز به زیرساخت دارد تا در آن جهت حرکت کند، تا این موضوع برای نسل جوان فرهنگ سازی شود اینکه امسال فقط تعداد شرکت ها را زیاد کنیم، کیفیت را از دست می‌دهیم و باعث بی‌انگیزگی در سایر شرکت های دانش بنیان می‌شود.

بهرامی نژاد بر آموزش و مهارت آموزی دانش آموزان در مقاطع ابتدایی تاکید کرد و افزود: بسیاری از کشورهای پیشرفته مفاهیم دانش بنیان و توسعه را از مقطع ابتدایی شروع کردند و ما نیز برای برنامه ریزی برای اقتصاد کشور باید این موضوع را از مدارس شروع کنیم و مهارت‌های لازم را به دانش آموزان آموزش دهیم اما متاسفانه مافیای کنکور امروز تا دبستان‌ها هم پیشرفته و برای کسب منفعت با آزمون و امتحان منجر به عصبانیت و استرس بچه ها شده و آنها را از کسب مهارت های لازم باز می‌دارند.

این عضو هیات علمی دانشگاه آشنایی همه سازمانها و ادارات با ادبیات دانش بنیان را ضروری دانست و گفت: متاسفانه برخی افراد در برخی ادارات دانش کارآفرینان را تمسخر می‌کنند لذا اگر همه هزینه‌های فعلی که برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده را به آموزش و پرورش اختصاص بدهیم منجر به مهارت آموزی و آینده‌ای بهتر برای جامعه خواهد شد.

بهرامی نژاد از عدم حمایت از محصولات شرکت های دانش بنیان و واردات محصولات مشابه گلایه کرد و در پایان اضافه کرد: اگر کارآفرینان مورد حمایت قرار نگیرند جذب کشورهای دیگر می شوند و آن سرمایه ای که دولت برای پرورش آنها هزینه کرده یک شبه به باد می‌رود و این در حالی است که کشورهایی هستند که ویزای استارتاپی می‌دهند و این نخبگان را جذب می نمایند.

برچسب‌ها