اهواز- ایرنا - معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی خوزستان گفت: با اضافه شدن یک هتل چهار ستاره و یک هتل یک ستاره جمعا با ظرفیت ۳۵۰ تخت، فضای اقامتی خوزستان از چهار هزارو ۱۷۰ تخت به چهار هزارو ۵۲۰ تخت افزایش و استان از این نظر هشت درصد رشد داشته است.

جمال عامری نسب پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به افزایش اقامتگاه‌های بوم‌گردی در خوزستان بیان افزود: با اعطای مجوز به چهار اقامتگاه دیگر درحال حاضر ۹ اقامتگاه بوم گردی مجوز دار در استان فعالیت هستند.

وی ادامه داد: ستاد اجرایی خدمات سفر خوزستان ۱۱ کمیته هماهنگی برای ارایه خدمات مناسب به گردشگران و مسافران نوروزی دارد که با اضافه شدن سه کمیته راهیان نور، گردشگری دریایی و گردشگری رودخانه‌ها و سدها بنا به فراخور نیاز استان به ۱۴ کمیته زیر مجموعه ستاد خدمات سفر می رسد.

عامری نسب ادامه داد: کمیته هماهنگی سفر راهیان نور با توجه به بخش اعظم مسافران و گردشگران در قالب گروه‌های راهیان نور و کمیته گردشگری رودخانه‌ها و سدها زیر نظر سازمان آب و برق و کمیته گردشگری دریایی با مدیریت سازمان بنادر و دریانوردی با توجه به استفاده از ظرفیت گردشگری آبی و ساحلی خوزستان در ستاد تسهیلات سفر نوروز۱۴۰۳ به منظور ارایه خدمات مطلوب به مسافران تشکیل شده است.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع سفر در ایام پیش از نوروز و تقارن آن با ماه مبارک رمضان این کمیته ها به صورت ویژه در روزهای اخیر برگزار شد که وظایف هرکدام از کمیته‌ها در ستاد دائمی سفر ابلاغ خواهد شد.

عامری نسب با بیان این که گردشگری یک فعالیت فرابخشی است افزود: انتظار می رود با همکاری دستگاه‌های اجرایی به بهترین نحو از این ظرفیت افزایش کمیته ها در ارایه خدمات به مسافران نوروزی بهره ببریم ،از این رو نیاز است که تمام بخش‌ها و دستگاه‌ها به شکل مطلوبی هم افزایی داشته باشند.

وی افزود: سال گذشته با هماهنگی خوبی که بین دستگاه‌ها اتفاق افتاد برای اولین بار تلفات جانی در حوزه گردشگری آبی ثبت نشد و امسال نیز در تلاشیم که خط مشی پارسال را به شکل مطلوب‌تری در پیش بگیریم.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی خوزستان با اشاره به ۲۰ میلیون بازدید از جاذبه‌های تاریخی ،فرهنگی و گردشگری خوزستان در سال گذشته افزود: این بازدیدها براساس فروش بلیط در اماکن گردشگری، تاریخی، پایگاه‌ها و بازارچه‌های صنایع دستی و علاوه بر آن آمار بعضی از دستگاه‌های مرتبط با گردشگری ثبت شده است.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات در حوزه گردشگری در سال گذشته تعریف بسته‌های گردشگری و تقسیم سفر با بازدید از فضاهای متفاوت در شهرهای مختلف استان بود که از این نظر نیز توانستیم چرخه گردشگری و توزیع درست گردشگر در خوزستان را مدیریت کنیم؛ این درحال است که امسال نیز این بسته‌ها در سفرهای نوروزی در نظر گرفته شده است.

عامری نسب به اشاره به ساماندهی خدمات بین راهی در خوزستان شامل نمازخانه و سرویس‌های بهداشتی ادامه داد: امسال با آسیب شناسی موضوع به صورت ویژه از پنج ماه گذشته تمام مشکلات احصا و تاکنون کار تعمیر و بهسازی سرویس‌های بهداشتی تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی افزود: در پایانه مرزی چذابه ۲۰ چشمه سرویس بهداشتی و در پایانه مرزی شلمچه ۴۰ چشمه درحال احداث است، این درحالی است که در مرز چذابه کار ساخت ۱۲ چشمه در حال اتمام است؛ همچنین تابلوهای معرفی مجتمع‌های رفاهی و بهداشتی برای گردشگران و استفاده از خدمات آن در طول مسیر نصب شده است.