بیرجند - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای به ورزش قهرمانی و همگانی دارد اما حوزه ورزش و جوانان استان از سالیان گذشته به‌ ویژه در حوزه مدیریتی حال خوشی نداشته و نیازمند توجه ویژه است.

به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمدرضا طالبی روز پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی که با حضور سرپرست دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، افزود: با توجه به موقعیت راهبردی و آسیب‌هایی که دامنگیر استان است اقدامات، برنامه‌ها و زیرساخت‌های ورزشی متناسب با حل معضلات نیست و از وزارتخانه انتظار داریم بیشتر به خراسان جنوبی توجه کند.

وی بیان کرد: خراسان جنوبی مردم ولایی، انقلابی و مومن دارد که در برابر مشکلات و کمبودها، صبر و نجابت به خرج می‌دهند همچنین در مراسم ملی و مذهبی بالاترین میزان مشارکت را متناسب با جمعیت استان داشته لذا این مردم مستحق توجه بیشتر از جانب وزارتخانه‌ها به خصوص ورزش و جوانان هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت ورزش و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان گفت: در حوزه جوانان شاهد آسیب‌های فراوانی در جامعه هستیم لذا براساس اساسنامه حوزه جوانان که چند محور مدنظر قرار گرفته است باید به ارتقای‌ هویت دینی، انقلابی و ملی جوانان توجه بیشتری شود.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در موضوع هویت ملی و انقلابی به معرفی برخی شاخص‌ها پرداخته‌اند که انتظار داریم این شاخص‌ها در حوزه جوانان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

طالبی افزود: با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در استان اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است اما در حد مطلوب نیست که بتواند آسیب‌های اجتماعی را به حداقل برساند.

وی معنویت، عدالت‌خواهی، پرداختن به دانش و خودباوری را از شاخص‌های جوان مومن و انقلابی ذکر کرد و گفت: وقتی معنویت در جامعه و بین جوانان به صورت گسترده نهادینه شود جوان ما از خیلی آسیب‌ها در امان خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی اضافه کرد: باید مواظب باشیم سبک زندگی ایرانی اسلامی به غربی تبدیل نشود که در این حوزه معاونت جوانان باید نهایت تلاش خود را داشته باشد.

وی گفت: بعد از دوران دفاع مقدس که دشمن جانفشانی و پیروزی جوانان ما را دید، درصدد برآمد تا جوان ایرانی را از اقتدار و معنویت دور کند و هویت اسلامی او را تحت الشعاع قرار دهد.

طالبی ادامه داد: ما نیز در چنین برهه‌ای باید یکسری اقدامات داخلی را انجام می‌دادیم که کوتاهی شد از طرفی جبهه خارجی و استکبار اقداماتی را انجام داد و در برخی امور از طریق امپراطوری رسانه‌ای خود موفق شد بر فکر و ذهن جوانان تاثیر بگذارد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌ جنوبی هم در این آیین گفت: همه می‌دانیم حال ورزش استان خوب نیست و نیاز به کار تحولی و جدی دارد.

محمدعلی ربیعی، نبود ثبات مدیریتی و برخی اختلافات را از مشکلات عمده استان برشمرد و افزود: وامدار فرد حقیقی و حقوقی نیستم و نخواهم بود؛ با ‌کسانی‌ که بخواهند قومیت‌گرایی یا منفعت‌های شخصی را در این حوزه پیش ببرند، برخورد خواهم کرد.

وی با اشاره به بخشی از برنامه‌های خود بیان کرد: هم‌افزایی و یکصدا شدن، رعایت عدالت، تخصص‌گرایی در بدنه ورزش و مدیریتی از جمله برنامه‌هاست و خراسان جنوبی سرشار از استعدادهاست لذا باید بر چند ورزش به صورت ویژه سرمایه‌گذاری تا در این حوزه سرآمد شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی با تاکید بر اینکه مشکل ما استعدادیابی نیست بلکه استعدادپروری است گفت: نظارت و تهیه نقشه راه از دیگر برنامه‌هاست و از این به بعد هیات‌های ورزشی با الگوی مردمی‌سازی هیات آشنا خواهند شد.

وی تصریح کرد: در حوزه ورزش هدف اصلی ما پرورش پهلوان با معنای عام آن است و زمینه‌هایی در استان وجود دارد که برای تشکل‌ها و فعالان عرصه ورزش مهیا می‌شود.

در این آیین با حضور شماری از مسئولان استان از خدمات "مهدی قناد" سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی قدردانی و "محمدعلی ربیعی" به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان معرفی شد.

محمدعلی ربیعی که با حکم وزیر ورزش و جوانان به این سمت منصوب شد، پیش از این معاونت امور فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان تهران را برعهده داشت.

وی مدرک دکترای ورزش و سوابقی از جمله سرپرست هیات دوچرخه سواری استان تهران، دبیر قرارگاه شهید لاجوردی خراسان جنوبی، دبیر نهضت اجتماعی جوانان خراسان جنوبی، مسئول آموزش هیات فوتبال بیرجند، عضو هیات رئیسه هیات پهلوانی و زورخانه‌ای استان و نایب رئیس مجمع جوانان خراسان جنوبی را در کارنامه دارد.