حمیدرضا مالکینژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اجرایی استخر سرپوشیده خوسف از سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ متر مربع آغاز شد و تا قبل از دولت سیزدهم به ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسید.
وی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم و پس از بازدید استاندار خراسان جنوبی از این پروژه عملیات احیای پروژه آغاز شد و اکنون ۹۸ درصد پیشرفت دارد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خوسف بیان کرد: تاکنون برای این پروژه ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی، استانی و بنیاد علوی هزینه شده و برای تکمیل ۳۰ میلیارد ریال نیاز است.
وی افزود: در حال حاضر چهار سالن ورزشی در روستاهای تقاب، معصومآباد، خور و قلعه زری و ۲ زمین چمن مصنوعی در روستای سیوجان و شهر ماژان وجود دارد.
مالکینژاد با بیان اینکه در شهر خوسف یک سالن ورزشی و زمین چمن مصنوعی مورد استفاده شهروندان است اظهار کرد: همچنین سه باشگاه ورزشی خصوصی در حوزه رزمی، بدنسازی و ایروبیک فعال است.
وی گفت: گود زورخانه حیدر کرار با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است و تاکنون ۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای این پروژه هزینه شده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان خوسف ادامه داد: برای تکمیل این پروژه ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در صورت تداوم تامین اعتبارات شاهد بهرهبرداری از این پروژه ورزشی در سال آینده خواهیم بود.
وی گفت: از سال گذشته با مشارکت بنیاد علوی، مردم و دهیاریها چهار زمین چمن مصنوعی در روستاهای گل، بین آباد، نصرآباد و بصیران آمادهسازی و افتتاح شد.
مالکینژاد افزود: همچنین زمین چمن مصنوعی روستای فدشک خوسف در حال بررسی است و با مشارکت بنیاد علوی احداث خواهد شد.
وی بیان کرد: با توجه به پراکندگی روستاها، دسترسی به امکانات ورزشی کم است لذا اهالی روستاهای متعدد درخواست احداث زمین چمن مصنوعی دارند.
این مقام مسئول با بیان اینکه ۲۹ خانه ورزش روستایی در شهرستان خوسف وجود دارد گفت: تجهیزات خانههای ورزش نیز فرسوده شده است اما برنامهریزی کردیم تمامی خانهها ساماندهی و با مشارکت دهیاریها تجهیزات آنها بهروز رسانی شود.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان خوسف در ۳۵ کیلومتری بیرجند است.
نظر شما