هادی حق بین روز شنبه در حاشیه افتتاح این طرح به خبرنگار ایرنا، گفت: در رویداد امید و افتخار این هفته، از نخستین پل سواره رو مجهز به سیستم مکانیزه برف زدایی رونمایی شد.
وی با اشاره به سامانه پیش بینی شده در این پل افزود: رویکرد حوزه فنی و عمرانی در پروژهها نگاه تحولی است این سیستم با نصب مخازن ۱۵ هزار لیتری مایع استات کلسیم منیزیم و تجهیز عرشه پل به شیبراهه ها، مانع از یخ زدگی برای روی مسیر در فصول سرد سال خواهد شد.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه پل موسوم به B۹ در بزرگراه ارتش یک دوربرگردان غیر همسطح است که به دلیل شرایط منطقه و تقاضای سفر بالا در اولویت اجرایی قرار گرفته است، گفت: این پل به عنوان یک طرح نمونه ساخته شده و در طول آن سیستم لوله کشیهایی قرار دارد که همزمان با برودت هوا و بارش برف سنسورهای آن از طریق تابلو فرمانی که در آن تعبیه شده، دما و رطوبت را به طور خودکار سنجش کرده و در زمان بارش برف با پاشش مایع «استات کلسیم منیزیم» که ذوب کننده برف و یخ است به جای نمک و شن مانع از یخ زدگی مسیر خواهد شد ضمناً استفاده از درزهای انبساط مغزی نواری جدید در این پروژه، گام دیگری در طول عمر و افزایش کارایی این پروژه است.
حق بین تغییر خطوط عبوری به واسطه دوربرگردان های همسطح در بزرگراه ها را از عوامل ایجاد ترافیک و افزایش وقوع تصادفات و خطرات ناشی از آن دانست و اظهار کرد: مدیریت شهری جمع آوری تعدادی از دوربرگردان های همسطح و جایگزینی آن با دوربرگردان های غیرهمسطح را در دستور کار خود قرار داده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران دوربرگردان غیر همسطح غرب به غرب بزرگراه ارتش در شرق بلوار نیروی زمینی را از جمله نتایج این تلاش ها برشمرد و ادامه داد: مراحل احداث این پل در روزهای ابتدایی بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و این طرح شامل یک دستگاه دوربرگردان به طول ۳۶۰ متر و عرض متوسط ۸.۵ متر دارای دو خط عبوری و دو پیاده رو و برای احداث آن ۳۶ شمع و هفت ستون اجرا شده است.
به گفته حق بین، ایمن سازی و روان سازی ترافیکی بزرگراه ارتش، ارتقای عملکرد محور ارتش از بلوار به بزرگراه، ایجاد بستر مناسب برای اجرای مسیر اتوبوسرانی سریع و تسهیل دسترسیهای محلی به خیابان شاهد و شهرک شهید محلاتی از جمله تاثیرات ترافیکی اجرای این پل به شمار میآید.
افتتاح ۱۰ طرح تاثیر گذار عمرانی در تهران
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه آزاد راه شهیدشوشتری با توان بالا در حال اجراست و در آینده نزدیک ۶۰ درصد آن آسفالت میشود، گفت: تا یک ماه و نیم آینده ۱۰ طرح تاثیرگذار عمرانی به بهرهبرداری خواهد رسید.
حقبین با اشاره به فعالیتهای عمرانی در سطح شهر تهران، افزود: هم اکنون در ۲۰ منطقه پایتخت فعالیت عمرانی در حال انجام است که ۱۶ مورد طرح عمرانی و مابقی اماکن، پارکینگها و ساختمانها است.
وی با ابراز امیدواری به اینکه تا پایان سال جاری ۱۸ تقاطع غیرهمسطح به بهره برداری برسد، اظهار کرد: تا یک ماه و نیم آینده ۱۰ پروژه دیگر عمرانی به بهره برداری خواهد رسید، در مقاوم سازی و بهسازی پل ها نیز ۶ پروژه تکمیل شده و دو پروژه در ۲ ماه آینده به بهره برداری میرسد و مابقی سال آینده تکمیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه رکورد توزیع آسفالت در سالهای اخیر در بیشترین میزان ۸۴۶ هزار تن و میانگین ۵۳۰ هزار تن بوده است، یادآور شد: تا امروز یک میلیون و ۴۹۲ هزار تن آسفالت توزیع شده که با همکاری شورا در اختصاص بودجه این مهم صورت گرفته است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تاکید کرد: بودجه ما ۱۴۳ درصد در متمم نسبت به بودجه ابتدایی رشد داشته اما پروژهها به اندازهای رشد داشته که پیشنهاد ما رشد ۳۰۰ درصدی بودجه بود. بر اساس آمار، پیشبینی می کنیم حداقل هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه در سامانه ثبت شود.
حقبین با بیان اینکه پروژهها با همکاری سازمانها و مجموعههای مختلف انجام میشود، گفت: ما با نگاه نوآورانه و رویکرد جدید پروژهها را به بهرهبرداری میرسانیم. به طوری که این پروژه به سیستم برفزدایی مجهز شده و دیگر آسفالت و جداول آسیب نخواهند دید، پل B۱۰ نیز با روش گرمایش از کف در بزرگراه ارتش اجرایی میشود.
وی با اشاره با نگاه ایرانی - اسلامی در طراحی پروژهها، اضافه کرد: در اجرای پل شهید آوینی این طرح پیش بینی شده و تا یک ماه آینده پروژه بسیار زیبایی به منطقه ۲۰ تحویل داده میشود.
حق بین ادامه داد: نزدیک به ۱۰۰ طرح عمرانی در بخشهای مختلف به مردم پایتخت تحویل داده میشود و سعی میکنیم پروژههای پیش بینی شده را در اسرع وقت تحویل دهیم.
وی با بیان اینکه با همکاری پلیس بازدید مفصلی از میدان جی داشتیم، افزود: این طرح مباحث و جزییات فراوانی دارد که امیدواریم بتوانیم موارد را دنبال کنیم و طرح اجرایی شود.