به گزارش خبرنگار ایرنا، با خود عهد بستم و هر روزم را با مطالعه زندگینامه یک شهید دروان دفاع مقدس آغاز میکنم و پس از مطالعه زندگینامه افتخارآفرین شهدای دفاع مقدس به فکر فرو میروم مگر میشود جوان ۱۷ یا ۱۸ و یا ۱۹ ساله فرمانده گردان، لشکر، تکتیرانداز ماهر و یا غواص چیره رکورددار و یا ورزشکار حرفهای باشد.
مگر میشود فردی با سن کمتر از ۱۹ یا ۲۰ سالگی چنین مقتدر به قلب دشمن بتازد و بدون ترس و واهمهای از شهادت به قلب ارتش دژخیمان شلیک کند و در غوغای آتش دشمن برای اقتدار و پیروزی ایران غنیمت جنگی بگیرد.
چگونه میشود که جوانی با سن و سال کمی که دارد و شاید کمتر از ۱۹ سال، عهدهدار تامین مخارج زندگی و سرپرست خانوار باشد و حتی ازدواج کرده باشد و طعم شیرین پدر شدن را چشیده باشد و باز با خودم به فکر فرو میروم، گذشته چگونه بود که جوانان در ۲۰ سالگی چنین مقتدر، غیور و مستقل بودند و با دستان خالی از سلاح پیشرفته در مقابل دشمنان تا بن دندان مسلح میایستادند و پیروزی، سرافرازی، سربلندی و عزتمندی ایران را رقم زدند؛ همان طور که غرق در این افکار میشوم با خودم میگویم آیا در شرایط کنونی جوان امروز جسارت، شجاعت، غیرت و رشادت جوان دیروز را دارد؟
وقتی به مرور دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران و از جمله استان سمنان میپردازم، بیدرنگ به این پاسخ میرسم که جوانان امروز نیز ادامهدهندگان نسل شهدا هستند. جوانانی از جنس شهید زینالدینها، شهید باکریها و شهید باباییها؛ مصمم و با عزمی جزم.
جوانان دیروز در نبرد با دشمنان با تیر، تفنگ و مسلسل سر و کار داشتند و شهادت را زندگی با لذت و عزت میدانستند و فکر اسارت در خاک دشمن بر وجودشان تازیانه میزد، جوانان امروز با طوفان روایتهای مسموم و با امواج ناامیدی دست و پنجه نرم میکنند و از تلاش برای تولید محتوای امیدآفرین و نقشبرآب کردن دسیسه دشمن لذت میبرند و اسارت و تسخیر ذهنها را با پلیدیهای دشمنساز برنمیتابند.
جوان غیور ایرانی امروز نیک میداند میدان نبرد با ارتش دژخیمان در دوره کنونی از فضای واقعی به فضای مجازی رسیده؛ از زخم بر بدن به زخم کاری بر ذهن رسیده است. در این شرایط آرام نمیگیرد و با قدرت ایمان و تکیه بر دانش با تولید محتوا به مقابله با طوفان دشمن میرود و حضور پرشور جوانان با اشتیاق در رویداد «جام رسانهای امید استان سمنان» گواه این گفته است.
جوانان امروز در نبرد با دشمنان با هدف تنویر و اقناع افکار عمومی گاه محتوای تصویری و دیجیتال تولید میکنند، گاه کتاب مینویسند و گاه خبر منتشر میکنند. از جدیدترین دستاوردهای استان سمنان، میتوان به کسب عنوان «پایتخت کتاب ایران» اشاره کرد که نشان از اهتمام جوانان این دیار به آگاهی و روشنگری برای خنثیسازی دسیسه دشمنان برای القای ناامیدی اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، «جام رسانه امید» تاکنون در ۱۵ استان کشور برگزار شده است و تحقق جهاد تبیین، امیدآفرینی و خدمت را مدنظر دارد. رسانهها در این برنامه، در پوشش یک رویداد مشترک در ۹ قالب تعیینشده به تولید آثار خود میپردازند و آن را به رقابت میگذارند.
طبق اعلام محمود احمدی مسوول بسیج رسانه استان سمنان بیش از ۲۹ تیم در جام رسانه امید استان سمنان با یکدیگر به رقابت میپردازند.