محمد میربابایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب افزود: ۲۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در واحدهای صنعتی دامپروری این استان تولید شده که این رقم در سال گذشته ۲۴ هزار و ۷۰۳ تن بود.
وی اضافه کرد: پیش بینی میشود تا تا پایان سال جاری بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی این استان تولید شود که نقش قابل توجهی در امنیت غذایی و سبد خانوار برجای میگذارد.
میربابایی با بیان اینکه گوشت قرمز تولید شده متعلق به چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی است، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت میکنند.
این مسوول ادامه داد: سیاست و برنامه وزارت جهاد کشاورزی فعالیت واحدهای نیمه فعال و راکد به چرخه تولید است که در این راستا تسهیلات بسیار خوبی نیز به واحداهای دامداری اعطا میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: با هدف فعالیت حداکثری واحدهای تولید گوشت قرمز در استان قزوین برنامه منسجمی در دستور کار قرار گرفته که باید مورد توجه واحدهای تولید کننده قرار گیرد.