تهران بزرگ - ایرنا - متمم لایحه بودجه امسال شهرداری تهران به شورا ارسال و در صحن علنی امروز به تصویب رسید و جالب است بدانید که ۶۰ درصد از این متمم به حوزه حمل و نقل اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا، بودجه ۷۶ همتی امسال شهرداری تهران با درخواست مدیریت شهری در متمم آن به ۱۰۴ همت افزایش یافت و در صحن امروز شورای شهر به تصویب پارلمان شهری پایتخت رسید.

بنابر اعلام شهرداری تهران، سهم عمده‌ای از لایحه متمم ۳۱ هزار میلیاردی تومانی شهرداری تهران به بخش سرمایه‌ای اختصاص یافته تا زمینه‌ساز تسریع در اجرا و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار کلانشهر تهران باشد.

همچنین احداث و تکمیل کلان پروژه‌های یادگار امام (ره)، شهید بروجردی و شهید شوشتری و کمک به کاهش بار ترافیکی و تسهیل عبور و مرور، توجه به رویکرد تحول در نگهداشت شهر و تداوم نهضت آسفالت تا پایان امسال؛ بهسازی علائم ترافیکی و المان‌های حمل ونقل عمومی و حذف زوائد فیزیکی، اصلاح و ایمن سازی نقاط حادثه خیز ترافیکی و اصلاح هندسی معابر، ایمن سازی بوستان‌ها، بازسازی و مرمت کانال‌های اصلی و مسیل‌ها، تکمیل شبکه مدیریت آب‌های سطحی از موارد رویکرد متمم بودجه است.

در واقع اختصاص ۶۰ درصد از اعتبارات سرمایه‌ای متمم برای انجام ماموریت حمل و نقل و ترافیک؛ توسعه خطوط مترو، تجهیز و خرید ناوگان حمل و نقل ریلی (مترو) و غیر ریلی (اتوبوس) و تجهیز مجتمع‌های ایستگاهی در نظر گرفته شده است.

پرداخت بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان فقط به حوزه مترو

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران روز یکشنبه در دویست و دهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی متمم لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری با بیان اینکه ۲۹ رام قطار قرار بود از خرداد امسال تا خرداد سال آینده اورهال شود که تاکنون ۱۵ رام قطار نوسازی شده است، گفت: اگر شورا اجازه دهد مدیرعامل شرکت واگن سازی با حضور در صحن گزارشی در این خصوص ارائه دهد.

محسن هرمزی با بیان اینکه بیش از هفت هزار میلیارد ریال پرداختی به مترو انجام شده است، اظهار کرد: بخشی از خریدها را شرکت سرمایه گذاری و بخشی دیگر را نیز شرکت واگن سازی انجام داده که مدیرعامل شرکت بهره برداری و مدیرعامل شرکت واگن سازی می‌توانند در این خصوص توضیح دهند.

وی با اشاره به پیگیری برای نهایی شدن تحویل موتورسیکلت برقی به مردم با شرکت مادو، یادآور شد: برای ۷۴ جایگاه شارژ قرارداد منعقد و اجرا شد و با مپنا نیز قراردادی برای ایجاد پنج هزار جایگاه منعقد شده است.

هرمزی ادامه داد: البته برای این منظور اعتبار پنج هزار میلیارد ریالی باید به ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کند تا طرح اجرایی شود.

به گفته وی، یکی از مسایل ما با وزارت نیرو در خصوص جایگاه‌های شارژ همین اعتبارات است به همین دلیل امور با شیب ملایمی دنبال می‌شود و گزارش فراخوان برای موتورها و تاکسی‌های برقی ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه ورود ۴۰ هزار دستگاه تاکسی برقی از سوی وزارت صمت برای ۹ خودروساز تکلیف شده است، افزود: این تاکسی‌ها با تعرفه یک درصد وارد می‌شود و شرکت‌ها موظف هستند این خودروها را در تهران رونمایی کنند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه نگرانی‌ها برای اورهال قطارها درست است، یادآور شد: در این راستا اقدامات برای نوسازی قطارها صورت گرفته و این روند ادامه دارد.