«وحید غلامی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: شرکت مخابرات متولی توسعه و ارتقای بسترهای زیرساختی است که در این راستا اقدامات اثرگذاری در سطح این شهرستان در دولت سیزدهم انجام شده است.
وی افزود: در حوزه تلفن پنج عدد سایت تلفن همراه در شهر ملایر و یک سایت BTS در روستای دشتآباد برای افزایش پوشش اینترنت نصب شد و سه سایت دیگر نیز در دست اقدام است.
رئیس اداره مخابرات ملایر ارتقای ۱۶ سایت موبایل ۳G و ۴G برای افزایش سرعت اینترنت و دسترسی روستاها به شبکه را از دیگر اقدامات برشمرد و بیان کرد: در حوزه USO نیز امسال ۱۳ پروژه با بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه تلفن همراه در دست اقدام است که برخی طرحها اجرا شده و رشد ۲۵۰ درصدی در این حوزه داشتیم.
غلامی ادامه داد: در مجموع شهرستان ملایر با ۱۲۲ سایت تلفن همراه و پوشش ۹۸ درصدی، رتبه نخست را در استان همدان و جایگاه ممتاز را در غرب کشور دارد.
وی گفت: در حوزه تلفن ثابت نیز بهینهسازی و شبکه کابل هوایی روستایی در سطح این شهرستان به طول ۱۰ کیلومتر انجام شد که در مقایسه عملکردی در کل استان جز شهرستانهای برتر بودیم.
رئیس اداره مخابرات ملایر یادآور شد: راهاندازی و ارتباط مجدد ۱۰ روستا که کابل این روستاها کاملا قطع بود، برای جلب رضایتمندی مردم و تغییر فناوری دیتا مجددا برقرار شد و بیش از ۱۰۰ اصله تیر فلزی نیز در روستاها جابجا شد.
افزایش ۵۰ درصدی پهنای باند دیتای شهرستان ملایر
غلامی تعویض ۱۰ سوئیچ تلفن ثابت در راستای بهینهسازی و افزایش کیفیت مکالمه و صوت در حوزه تلفن ثابت را از دیگر اقدامات عنوان و بیان کرد: در حوزه دیتا نصب و توسعه ۲ هزار پورت اینترنت خانگی، ADSL و VDSL انجام شد که رشد ۳۰ رصدی در مقایسه با سالهای قبل داریم.
وی از دیگر اقدامات به افزایش ۵۰ درصدی پهنای باند دیتای این شهرستان اشاره کرد که در حال حاضر به ۴۰ گیگابیت بر ثانیه رسیده و این پهنای باند برای افزاش حجم و تبادل اطلاعات در سطح شهرستان مشکلی وجود ندارد و از این ۴۰ گیگابیت، ۱۸ گیگابیت آن در حال استفاده است.
رئیس اداره مخابرات ملایر بیان کرد: در راستای اجرای سیاست عدالت اجتماعی و توسعه خدمات شرکت مخابرات در مناطق روستایی، در بیش از پنج روستا که فاقد اینترنت خانگی بودند، پنج عدد کافوی نوری نصب شد و در حوزه فیبرنوری و اهمیت انتقال داده، فیبرنوری سرعت و حجم بالاتری نسبت به سایر زیرساختها دارد.
ضریب نفوذ تلفن همراه در ملایر به ۷۰ درصد رسید
وی ادامه داد: امسال در شهرستان ملایر بیش از ۱۵ کیلومتر فیبرنوری انجام شد که در فاز اول برای دسترسی مشترکان خانگی و تجاری، برای بیش از ۲ هزار نفر امکانات و زیرساخت فراهم شد که در دهه فجر افتتاح میشود.
رئیس اداره مخابرات ملایر افزایش ۸۰ برابری سرعت اینترنت نسبت به حوزه تلفن ثابت برای دسترسی به شبکه اطلاعات را از ویژگیها مهم این طرح برشمرد و افزود: امسال همچنین مراکز بخشداریهای تابعه به فیبرنوری در راستای برگزاری انتخابات متصل شد.
غلامی با اشاره به اینکه ۳۰ کیلومتر فیبرنوری رینگ جنوب استان در ملایر جهت پایداری و افزایش شبکه اجرا شده است، تاکید کرد: هم اکنون ۱۴ هزار مشترک در بستر کافوی نوری در شهر ملایر داریم و با اقدامات انجام شده با قطع شدن یک کافو، اخلالی در بقیه کافوهای نوری ایجاد نمیشود.
وی ضریب نفوذ تلفن همراه در این شهرستان را ۷۰ درصد و تلفن ثابت را ۳۸ درصد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۲۷ هزار پورت فعال ADSL در این شهرستان داریم.
غلامی یادآور شد: هم اکنون تمامی روستاهای این شهرستان از حداقل ارتباط در بستر بیسیم، سیمی، تلفن همراه و دیتا برخوردارند و از ۲۱۴ روستای ملایر ارتباط ۱۳۲ روستا بر اساس سیمی و ۷۲ روستا بر اساس تلفن بیسیم است.