به گزارش خبرنگار ایرنا، این جشنواره در ۲ بخش رقابتی و غیررقابتی و در ۱۰ رشته هنری، شامل طراحی و نقاشی، طراحی گرافیک (پوستر)، تصویرسازی، عکاسی، خوشنویسی (نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث، نقاشی خط)، نگارگری (نقاشی ایرانی، گل و مرغ، تذهیب، تشعیر)، کاریکاتور (موضوعی و چهره)، مجسمهسازی، سرامیک و آبگینه هنری و رسانههای هنری جدی تا ۱۵ بهمن ماه در حال برگزاری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در این مراسم گفت: هنر زبان ناگزیر امروز جامعه ماست یعنی قبل از اینکه هرکسی زبان مادری را یاد بگیرد باید بیان و فهم زبان هنر را یاد بگیرد.
«علی شعبانی» با بیان اینکه آن چیزی که فضای جامعه را لطیفتر میکند هنر است، افزود: هرآن چیزی که به زبان هنر تبدیل شد ماندگار و جاودان است؛ اگر شاهنامه، دیوان حافظ و سعدی نبود چه چیزی میتوانست زبان فارسی را حفظ کند.
وی اظهار کرد: در استان کرمانشاه فضای بسیار خوبی وجود دارد که بتوانیم از داشتههای فرهنگی به خوبی استفاده کنیم به شرط اینکه هنرمندان نیز بتوانند داشتهها را تبدیل به محصول کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه هم گفت: آثار فاخری که در این جشنواره وجود دارد یک سر و گردن از آثار سایر کلان شهرهای کشور بالاتر است.
«پوریا جلالی» افزود: کرمانشاه بدون هیچگونه اغراقی سرزمین خلاقیت و هنرمندان ناب است اما در تولید اثر متاسفانه کم کار هستیم. توقعم از هنرمندان استان این است که فعالیتهای خود را بیشتر کنند تا شاهد رخدادها و نمایشگاههای بزرگتری باشیم.
وی اظهار کرد: در روزهای آینده بخش نمایشگاههای خیابانی آثاری شامل عکسها و کاریکاتورهایی که به دبیرخانه ارسال شده در خیابانها و معابر کرمانشاه دایر خواهد میشود.
دبیر جشنواره هنرهای تجسمی فجر کرمانشاه نیز در ادامه گفت: این نمایشگاه شامل آثار برتر و فاخر ۱۰ هنرمند کرمانشاهی با ۱۰ مجموعه اثر است.
«سامان آریاپور» افزود: شانزدهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر کرمانشاه نسبت به دورههای قبل تفاوتهای زیادی دارد. اولین تغییر اضافه شدن بخشهایی به این نمایشگاه است که در فلوچارت ارسالی از سمت مرکز تفاوت دارد.
وی اضافه کرد: بخش ویژه شهرستانهای استان کرمانشاه را داشتیم که به نمایندگی شهرستانهای جوانرود، سرپلذهاب و سنقروکلیایی برگزار شد.