به گزارش ایرنا، سلیمان هاشمی روز یکشنبه در نشست خبری فجر گلستان اظهار کرد: در نتیجه رونق روزافزون واحدهای تولید مبل، این روستا، بیکار ندارد و حتی برای تکمیل نیروی کار خود از متقاضیان شغل روستاهای اطراف استفاده میکنند.
وی بیان کرد: عطاآباد به عنوان قطب مبل ایران شناخته میشود و نگاه ما توسعه این ظرفیت و الگوسازی آن در ۱۴ روستای این شهرستان است.
فرماندار آققلا به پیشرفت ۲۰ درصدی ناحیه مبل صنعتی عطاآباد آققلا اشاره کرد و توضیح داد: عملیات اجرایی ناحیه صنعتی مبل عطاآباد که سال ۱۴۰۰ در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار آغاز شده بود در حال اجرا است و تاکنون به پیشرفت ۲۰ درصدی رسیده است.
هاشمی با بیان اینکه روستاهای غرب آققلا به فعالیت در حوزه تولید پوشاک روی آوردهاند افزود: درصدد هستیم این ظرفیت توسعه یابد و بخشی از دغدغههای مردم این روستاها در حوزه اشتغال و درآمدزایی کم شود.
وی با بیان اینکه شهرک صنعتی آققلا در ایجاد اشتغال بین شهرکهای صنعتی گلستان پیشتاز است، یادآور شد: سال گذشته هشت واحد صنعتی راکد در شهرستان آققلا به چرخه تولید برگشت.
فرماندار آققلا برنامههای دهه فجر در این شهرستان را تشریح کرد و توضیح داد: ۱۸۷ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۱۲ هزار میلیارد و ۱۲۰ میلیون ریال دهه فجر در آققلا افتتاح و یا عملیات ساخت آن آغاز میشود که با بهرهبرداری از طرحهای اقتصادی ۲۰۴ نفر صاحب شغل میشوند.
هاشمی با بیان اینکه گازرسانی به واحدهای صنعتی و افتتاح کانالهای اصلی سد آقدکش با هدف پیشگیری از سیل دهه فجر در آققلا افتتاح میشود، افزود: برنامههای ایام الله دهه فجر از ۱۲ بهمن ماه در این شهرستان آغاز خواهد شد و علاوهبر افتتاح پروژههای عمرانی، اقتصادی و اشتغالزا اجرای برنامههای مختلف فرهنگی و هنری نیز پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه یکی از مطالبات مردم آققلا از دولت سیزدهم تامین آب آشامیدنی بود، تصریح کرد: از زمان استقرار دولت سیزدهم تاکنون ۶ حلقه چاه در این شهرستان حفر و تجهیز شد که با حفر این چاهها، مردم فصل تابستان را بدون قطعی آب گذراندند.