به گزارش ایرنا، "محمدانصاری" روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: از این تعداد ۱۵۴ واحد تولیدی صنعتی راکد و ۱۰ واحد دیگر در تملک بانکها قرار داشتند که آزاد شدند و به عرصه تولید بازگشتند.
وی اظهار کرد: برای احیای این واحدها با اشتغالزایی سه هزارو۵۳۶ نفر افزون ۲۲۷ هزارو۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
انصاری ادامه داد: سال گذشته ۲۰۱ فقره پروانه بهره برداری صنعتی در البرز صادر شد که امسال این رقم به ۳۵۶ فقره افزایش یافته است .
وی گفت : برای جلوگیری از کاهش تولید در بخش صنعت استان البرز به تامین بیش از ۴۰ همت تسهیلات بانکی نیاز داریم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز، بیشترین میزان رشد تولید حوزه صنعت استان در سال جاری مربوط به واحد های تولیدی پوشاک و محصولات چوبی دانست و ادامه داد: در این مدت کمترین رشد مرتبط به حوزه دارو و فرآورده های دارویی بوده است که از جمله دلایل آن می توان به کمبود نقدینگی و کاهش اعطای تسهیلات بانکی اشاره نمود.
انصاری ادامه داد: با توجه به آمار شاخص های اقتصادی مربوط به مرکز آمار ایران و میانگین ۱۰ سال منتهی به سال ۹۸، سهم ارزش افزوده بخش صنعت در استان ۲۷ درصد است که از میانگین کشور (۱۶,۷ درصد)، حدود ۹ درصد بالاتر است.
وی اظهار کرد: در اجرای ۲ سفر رییس جمهور به استان البرز در مجموع ۳۵۶ طرح تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۲۸۰هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم برای ۲۶هزارو۵۰۰ نفر ، تکمیل ، توسعه یا مجوز بهره برداری دریافت کرده اند.
انصاری، عملیاتی ی شدن پرداخت ۲ هزارو۸۵ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۲۰ هزار میلیارد ریال، پایش و شناسایی ۲۲ لکه صنعتی استان با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغال موجود و تصویب هشت لکه صنعتی با اشتغال بالغ بر ۲۵ هزار نفر در سفر دوم هیات دولت به استان به عنوان بخش دیگر از اقدامات برشمرد.
وی بیان کرد: پایش ۲ هزارو۵۱۰ جواز تاسیس ایجادی و توسعه ای صادر شده و شناسایی ۸۶۰ طرح تولیدی دارای پیشرفت فیزیکی مناسب ، پیگیری ویژه برای تسریع در تکمیل ۴۱۰ طرح بالای ۶۰ درصد، اقدام ویژه برای بهره برداری ۲۶ طرح دارای اولویت تا پایان سال جاری و نظارت و بازرسی برای مهار تورم از دیگر فعالیت های سال جاری اداره کل صنعت ، معدن وتجارت البرز است.
استان البرز سه هزارو۷۶۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد.