به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر توزیع برق شهرستان میامی روز سهشنبه به رسانهها افزود: میزان اعتبارات تخصیص یافته امسال نسبت به سال گذشته در راستای انجام طرحهای عمرانی و برقرسانی در این شهرستان رشدی ۲ برابری داشت.
عباس ربیعی به اصلاح و بهینهسازی بیش از ۲۴ هزار متر شبکه و تبدیل آن به کابل خودنگهدار در روستاهای جودانه، هونستان، کوهان، محمدآباد و کلاته اسد اشاره کرد و گفت: این طرح با اعتباری بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال اجرا شد.
وی به اجرای طرح ساخت هزار و ۹۰۰ متر شبکه فشار ضعیف هوایی جهت تامین برق متقاضیان جدید با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۲۵ میلیون ریال اشاره کرد و افزود: طرح اجرای گام دوم احداث هشت هزار و ۸۲۳ متر شبکه هوایی دو مداره جهت تامین برق بخش فرومد با اعتبار ۹۱ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال از جمله طرحهای قابل افتتاح در دهه فجر این شهرستان محسوب میشود.
ربیعی با بیان اینکه طرح اجرای گام دوم ساختمان اداری برق بخش کالپوش شهرستان میامی با اعتباری معادل ۱۰ میلیارد ریال انجام شد، ابراز کرد: اجرای این طرح در راستای تداوم ارایه خدمت و افزایش رضایتمندی مشترکان به جهت کاهش مراجعه اهالی منطقه به مرکز شهرستان در دستور کار قرار گرفت.
مدیر توزیع برق شهرستان میامی ادامه داد: طرح احداث ۲۴۴ متر شبکه فشار متوسط هوایی به همراه نصب یک دستگاه پست هوایی با ظرفیت ۷۵ کیلوولت آمپر و جابه جایی پست هوایی در سطح شهرستان با هزینه هشت میلیارد و ۴۷۰ میلیون ریال انجام شد.
وی از نصب تجهیزات هوشمندسازی شبکه با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد خبر داد و گفت: طرح توسعه ۱۵ هزار و ۷۰۰ متر شبکه فشار متوسط هوایی و نصب ۲ دستگاه ترانس اندازهگیری و سکسیونر گازی موتوردار و یک دستگاه ریکلوزر به منظور تامین برق ۲ معدن با اعتبار ۹۵ میلیارد ریال در این دهه افتتاح میشود.
افتتاح چهار طرح برقرسانی شهرستان سرخه در دهه فجر
سرپرست مدیریت توزیع برق شهرستان سرخه نیز گفت: چهار طرح عمرانی برقرسانی با هزینه ۳۷ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال در دهه فجر آماده بهرهبرداری است.
سعید ادب با بیان اینکه طرح اصلاح پنج هزار و ۹۵۰ متر شبکه فشار ضعیف سیمی و تبدیل به کابل خودنگهدار در روستاهای این شهرستان اجرا شد، افزود: هشت میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال برای اجرای این طرح هزینه شد.
وی با اشاره به اینکه طرح بهینهسازی ۵۹۰ متر شبکه فشار متوسط (فیدر) روستای افتر با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۳۹۵ میلیون ریال آماده بهرهبرداری است، ابراز کرد: طرح ساخت ۲۱۰ متر شبکه فشار متوسط جهت تامین برق مسکن روستای افتر، طرحهای ۲۱ واحدی و گام نخست پنج هکتاری با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال اجرا شد.
ادب ادامه داد: طرح نصب تجهیزات هوشمندسازی شبکه با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال در نقاط مختلف این شهرستان اجرا و آماده بهرهبرداری در دهه فجر است.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد.