"علی محمد هوشمند" روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در هر دوره در واحدهای تولید مرغ گوشتی با ظرفیت پرورش یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه، جوجه یک روزه پرورش داده می شود و ظرفیت هر یک از این واحدها ۱۰ هزار تا ۱۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه در هر دوره است و در این واحدها حدود ۲۵۰ نفر به طور مسقیم در زمینه پرورش مرغ گوشتی فعالیت دارند.
وی همچنین با اشاره به اشتغال ۷۰ نفر در واحدهای تولید مرغ تخمگذار در این شهرستان خاطر نشان کرد: روزانه ۱۳ تن تخم مرغ در پنج واحد تولیدی با ظرفیت ۳۰۲ هزار و ۷۰۰ هزار قطعه از سوی فعالان بخش اقتصادی در حال تولید است.
وی با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت خوبی برای تولید مرغ گوشتی و تخم مرغ دارد تصریح کرد: در این واحدها سالانه پنج هزار تن تخم مرغ تولید و روانه بازار مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت های خوبی برای تولید فرآورده های دامی و طیور دارد که می تواند علاوه بر افزایش تولید در ایجاد اشتغال موثر باشد، تصریح کرد" این شهرستان رتبه سوم تولید محصول دامی استان را دارد.
وی یاد آور شد : سالانه توسط ۲هزارو ۲۰۰ بهره بردار و پرورش دهندگان دام و طیور در این شهرستان حدود ۴۰ هزار تن فرآورده های دامی تولید می شود.
وی ادامه داد: این میزان شامل هفت هزار و ۸۷۴تن گوشت مرغ ، یکهزار و ۸۴۰ تن گوشت قرمز ، ۲۸ هزار و ۷۵۰ تن شیرخام ، ۲۱ تن عسل و چهار هزار تن تخم مرغ است که ۷۰ درصد آن در بازار سایر استانهای کشور عرضه می شود.
۴۰ درصد اشتغال مردم ابرکوه وابسته به فعالیتهای کشاورزی، دامداری و دامپروری است و هشت هزار و ۵۰۰ خانوار ، سالانه ۲۰۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می کنند که بخشی از آن در بازار استانهای همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه میشود.
در این شهرستان با توجه به شرایط اقلیمی ۵۰ گونه محصول با کیفیت مناطق گرمسیری و سردسیری در سال تولید می شود.
مرکز شهرستان ۶۰ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.