به گزارش روز جمعه گروه علم و آموزش ایرنا، معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در پیامی مناسبت فرارسیدن چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی نوشت: اکنون در آستانه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد تحولات شگرفی در جهان خصوصا خاورمیانه هستیم که با آغاز عملیات طوفانالاقصی و پیروزیهای جبهه مقاومت باعث شکسته شدن هیمنه پوشالی رژیم غاصب و کودک کش شده است و رشادت و ایستادگی مردم مظلوم غزه مصداق بارز جهاد فی سبیلالله است که ان شاالله به نابودی اسرائیل و اخراج آمریکای جنایتکار از منطقه منجر خواهد شد.
حسن زمانیان ادامه داد: در زمان کنونی دشمنان با جنگ شناختی به دنبال ناامید کردن مردم نسبت به عملکرد نظام و القای ناامیدی نسبت به چشم انداز کشور هستند و وظیفه ما در این شرایط، تلاش مضاعف، آگاهی بخشی و تبیین آرمانهای انقلاب اسلامی برای نسل جوان و معرفی پیشرفتها و دستاوردهای این نظام مقدس است و بدیهی است یکی از راهبردهای اساسی ناکامی دشمن شرکت پر جوش و متعهدانه درعرصه انتخابات از جمله انتخابات پیش رو است.
وی در پایان ضمن تبریک این ایام یادآور شد: امید آن دارم که همیشه و در همه حال ادامه دهنده راه امام راحل و شهدای گرانقدر بوده و با تاسی از منویات مقام معظم رهبری همچنان پرتلاش در عرصه علم و فناوری رو به سوی افقهای روشن حرکت کنیم.
پیروزی انقلاب اسلامی برای خیلیها باورکردنی نبود
رئیس دانشگاه علامهطباطبائی در پیامی فرارسیدن ایامالله دهه فجر انقلاب اسلامی را تبریک گفت و یادآور شد: پیروزی انقلاب اسلامی هرچند برای خیلیها باورنکردنی بود اما مهمتر از آن، فهم اینکه دامنه این پیروزی چه تاثیراتی بر معادلات بینالمللی خواهد داشت قطعاً با آنچه در واقع اتفاق افتاد بسیار متفاوت بود. ایام فجر، یادآور رویداد الهی و فوقالعادهای است که در سال ۱۳۵۷ به وقوع پیوست و با پیروزی انقلاب اسلامی دوره سلطنت شاهنشاهی در ایران به پایان رسید. ورود امام خمینی در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ همراه با تردیدها، نگرانیها و امیدها بود که به لطف الهی با ورود مقتدرانه امام از فرانسه به ایران انجام شد و مورد استقبال میلیونی آحاد مردم ایران قرار گرفت. در فاصله ۱۲ بهمن تا ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ اتفاقات متعددی رخ داد که نتیجه آنها پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن بود.
عبدالله معتمدی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی هرچند برای خیلیها باورنکردنی بود اما مهمتر از آن، فهم اینکه دامنه این پیروزی چه تاثیراتی بر معادلات بینالمللی خواهد داشت، قطعاً با آنچه در واقع اتفاق افتاد بسیار متفاوت بود. مهمترین عناصری که باعث این تغییرات و تحولات شگرف بینالمللی شدند عبارت بودند از؛ امام خمینی (ره) که خود فقیهی عالیقدر، مجتهدی جامعالشرایط، فیلسوف، عارف و بسیار هوشمند و آگاه به موضوعات بینالمللی بودند، نهضت خود را بر اساس آموزههای اسلامی بنا نهادند و این امر باعث شد ایاشن احیاگر آموزههای اسلامی و حتی فراتر از آن احیاگر آموزههای دینی برای تمامی ادیان به ویژه ادیان ابراهیمی باشند. آنچنان که با پیروزی انقلاب اسلامی توجه به نقش آموزههای دینی در زندگی بشر بیش از پیش تقویت شد، امام خمینی (ره) مبارزه با رژیم سلطنتی را از طریق آگاهسازی مردم انجام داد. او مبارزه مسلحانه را قبول نداشت و کاری دشوار اما اساسی در بالا بردن آگاهیهای مردم انجام داد، بنابراین نهضت امام خمینی (ره) نهضتی به تمام معنا مردمی بود، رویکرد امام خمینی (ره) به عدالت، شرافت بخشیدن به پابرهنگان و مستضعفان و نگاه جهانی او به محرومان و دعوت به مبارزه با حکومتهای ظالم، اندیشهها و پیام امام را در سراسر جهان نشر داد و ملیونها انسان تحت تاثیر افکار امام در سراسر جهان وارد مبارزه با ظلم و بیعدالتی شدند.
رییس دانشگاه علامه در مورد این عناصر نوشته است: امام خمینی (ره) با درایت و تدبیر بیمانند و با توکل به مدد الهی توطئههای مراکز جاسوسی ابرقدرتها را یکی پس از دیگری در هم شکست و با گذشت زمان روز به روز شجره انقلاب اسلامی تناورتر شده و دنیای استکباری در مقابله با انقلاب اسلامی دچار عجز و ناتوانی بیشتر و بیشتر شد. بیانات، سخنرانیها و پیامهای امام (ره) بسیار حکیمانه و موثر و به رغم اینکه او در اوج قله معرفت علمی و دینی بود، سخنانش برای توده مردم به راحتی قابل فهم بود. سخنان و پیامهای ایشان منطبق بر فطرت خداجوی انسانها، تحرک بیمانندی را در مخاطبان خود ایجاد میکرد و همگان دل در گرو اندیشه و گفتار امام خمینی (ره) داشتند. امام خمینی (ره) با شجاعت و اطمینانی بینظیر حکومتهای استکباری را به چالش کشیدند و با صراحت بیان داشت که «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند»؛ این شجاعت و درایت امام (ره) در آگاهیبخشی به ملتهای تحت ستم و جنبشهای آزادیبخش، از شخصیت ایشان یک اسطوره بیمانند ساخت آنچنانکه تفکر و اندیشههای امام برای همیشه تاریخ، الهامبخش ملتهای مظلوم خواهد بود.
همچنین وی تاکید دارد: تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی بر روابط بینالملل آنقدر عمیق و گسترده است که در بهترین شرایط و با بهرهگیری از توان و تخصص صاحبنظران متعدد تنها بخشهایی از آن را که تاکنون به وقوع پیوسته است، میتوان تحلیل و برشمرد. اینکه این رویداد در آینده چه تاثیرات جدیدی بر روابط بینالملل خواهد داشت، همچنان موضوع با اهمیتی است که دغدغه اصلی نظامهای استکباری است. دست و پا زدن آنها در ایجاد جریانهای انحرافی برای مقابله با انقلاب اسلامی و راهاندازی گروههای تروریستی همچون داعش و دیگر گروههای تروریستی؛ از جمله برنامههایی است که در ترس از گسترش اندیشههای امام و انقلاب اسلامی دارند.
اکنون که ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد به رغم تمام فشارها و محدودیتهایی که نظامهای استکباری برای جمهوری اسلامی ایران ایجاد کردهاند، این نظام به لطف الهی و با رهبریهای داهیانه مقام معظم رهبری توانسته است با اقتدار در مسیر بالندگی و پیشرفت همچنان پرچمدار استقلال، آزادی و مبارزه با نظامهای استکباری و نظامهای دیکتاتوری باشد.
معتمدی در پایان نوشت: بار دیگر در ایام دهه مبارک فجر بر روح ملکوتی امام راحل(قدس نفسه الشریف) درود میفرستیم و یاد و نام همه شهیدان و مجاهدانی که در پیروزی انقلاب و سپس در استقرار و دفاع از نظام جمهوری اسلامی در صحنههای مختلف نقش آفریدند را گرامی میداریم».
به گزارش ایرنا، جامعه آموزش عالی و دانشگاهی و شماری از مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همزمان با دهه فجر چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه پیشرو (۱۵ بهمن) با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)، با آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید پیمان میکند.