به گزارش ایرنا از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمیدرضا خان محمدی با اشاره اقدامات این سازمان برای توسعه فضاهای آموزشی کشور اظهار داشت: موفقیتهای حوزه مدرسه سازی در دولت سیزدهم سبب شده تا وزیر آموزش و پرورش بارها بر این نکته تاکید داشته باشد که دولت سیزدهم کشور را به کارگاه مدرسه سازی تبدیل کرده است.
وی با بیان اینکه ساختمان جدید باشگاه دانش پژوهان جوان در کمتر از ۱۰۰ روز تامین و تحویل داده شده است، افزود: توجه به نخبگان کشور همواره از منویات رهبر انقلاب بوده و احیای این باشگاه به دستور مستقیم رئیس جمهور در دستور کار قرار گرفت.
خان محمدی ادامه داد: همانگونه که رئیس جمهور نخبگان را سرمایههای ارزشمند کشور و حمایت عملی از آنان را سرمایهگذاری برای آینده کشور دانستهاست، سازمان نوسازی مدارس کشور یکی از اولویتهای مهم خود را توسعه زیر ساخت های مورد نیاز جامعه نخبگانی کشور به ویژه در حوزه دانش آموزی قرار داده است.
۶۴ درصد فضاهای آموزشی و پرورشی تحویلی دولت سیزدهم در مناطق روستایی
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: همانطور که با قرار گرفتن بیش از ۶۴ درصد فضاهای آموزشی و پرورشی تحویلی دولت سیزدهم در مناطق روستایی و حاشیه شهرها، در مسیر تحقق عدالت آموزشی و تربیتی هستیم، با حمایت ویژه از نخبگان و استعدادهای برتر جامعه دانش آموزی کشور، زمینه تربیت مدیران و متخصصان شایسته و ویژه انقلاب اسلامی ایران را فراهم میکنیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور خاطر نشان کرد که در دومین روز دهه فجر نیز تعداد ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی با استعداد چهار هزار کلاس درس در سراسر کشور به بهره برداری رسید که مراسم نمادین آن در شهرستان بشاگرد هرمزگان برگزار شد.
آماده سازی باشگاه در زیربنایی با بیش از ۵۷۰۰ مترمربع
عباس زارع مدیر کل نوسازی مدارس استان تهران نیز با ابراز خرسندی از برداشته شدن گامی مهم برای جامعه نخبگانی کشور، اظهار داشت: ساختمان باشگاه دانش پژوهان جوان با حداقل امکانات استاندارد و بدون زیر ساخت های لازم برای تبدیل شدن به یک باشگاه معتبر از ابتدای پاییز در اختیار مهندسین این اداره کل قرار گرفت و عملیات همزمان در ابعاد مختلف طراحی، مقاوم سازی، توسعه و اجرا در بستر به ظاهر آماده، در مدت زمان کم بسیار دشوار بود. از نگاه مهندسان غالباً ساخت یک مجموعه جدید به مراتب از عملیات ترمیم و توسعه در یک ساختمان آماده دشوارتر است.
وی افزود: آماده کردن ساختمان برای باشگاهی که مورد تاکید شخص رئیس دولت و جامعه فرهیخته ای که مورد عنایت رهبر انقلاب هستند، مسئولیت ما را دو چندان کرد و توامنستیم در زمان کمتر از ۱۰۰ روز باشگاهی با استانداردهای مورد نیاز برای دانش آموزان نخبه کشور آماده کنیم.
وی ادامه داد: آماده سازی باشگاه در زیربنایی بیش از ۵۷۰۰ مترمربع با بخش های مختلف اداری، آموزشی، آزمایشگاه، کتابخانه، سایت کامپیوتر، خوابگاه، زمین ورزشی و سالن اجتماعات در دستور کار قرار گرفت و همه اتفاقات در زمان بندی فوق العاده به وقوع پیوست.
زارع توضیح داد: به عنوان نمونه یکی از مجهزترین و به روز ترین سالن های اجتماعات کشور برای استفاده نخبگان و دانش آموزان المپیادهای کشوری و جهانی با امکان ارائه خدمات بین المللی برای ارتباط موثر نخبگان با مراکز علمی جهان، در کمتر از ۲۰ روز عملیاتی و راه اندازی شد.
وی با قدردانی از حمایت های خیرین در آماده سازی ساختمان باشگاه پژوهشگران جوان ابراز امیدواری کرد با هدیه این باشگاه به استعدادهای برتر علمی کشور توانسته باشیم با تامین فضایی آرامش بخش، برای آماده نمودن مدیران و متخصصان نخبه ایران عزیز و افتخار آفرینی فرزندان ایران سهیم باشیم.
به گزارش ایرنا، در آیین تجلیل از مدالآوران المپیادهای علمی جهانی و جشن احیای باشگاه دانش پژوهان به عنوان خانه نخبگان جوان کشور که پانزدهم بهمن در محل این باشگاه، با حضور وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم و تحقیقات و رئیس جمهور برگزار شد از ۲۸ نفر از مدالآوران رتبههای اول تا سوم المپیادهای علمی بینالمللی در رشتههای زیستشناسی، شیمی، ریاضی، فیزیک، کامپیوتر، نجوم و اخترفیزیک مورد تجلیل قرار گرفتند.
سازمان نوسازی مدارس کشور در دولت سیزدهم با رویکرد فعال کردن گروههای جهادی و مردمی و توجه ویژه به جایگاه خیرین، تاکنون ۶ هزار و ۷۵۶ فضای آموزشی و پرورشی به استعداد ۳۱ هزار و ۸۷۷ کلاس درس به بهره برداری رسانده است.