به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز سهشنبه در نخستین یادواره شهدای غریب اسارت شهرستان ملایر در دانشگاه ملی این شهر اظهار داشت: تاریخنویسان باید بنویسند که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی بر فرزندان این ملت چه گذشت و چه شکنجههایی را در زندانهای عراق تحمل کردند.
وی افزود: تاریخ نویسان باید بنویسند که در ۴۵ سال دوران انقلاب؛ در دفاع مقدس، دوران تحریم، تهدید دفاع از حرم، فرزندان این ملت چگونه پای استقلال و آزادی ایستادند و آنچه بر اسرای آزاده این کشور روا داشته شد.
فرماندار ویژه ملایر خاطرنشان کرد: ممکن است تاریخ نویسان ننویسید و خود را به غفلت بزنند و تیغ تیز تحریف بخشی از تاریخ پرافتخار و حماسه بزرگ و بینظیر این ملت را تحریف کند و از دیدگان جوانان ما بزداید، اما به تاریخ اثبات خواهد شد که پیام حماسهای که اسرای غریب و آزادگان ما در زندانهای بعثی به جا گذاشتند، هرگز در طول تاریخ گم نخواهد شد.
اسماعیلی ادامه داد: ایستادگی شهدا و اسرای آزاده ما اثبات کرد که دنیا بداند اگر فرزندان خمینی کبیر با لبانی تشنه، بدنی بیرمق و تفنگی بدون فشنگ در میدان باشند، تا آخرین قطره و تا آخرین نفس دست از دامان ولایت برنمیدارند.
وی گفت: دشمنان ما را از تهدید و تحریم میترسانند، اما باید بدانند که الگوی رزمندگان مبارز مسلمان ایرانی، شخصیت بزرگی همچون زینب کبری(س) و باب الحوائج امام موسی کاظم(ع) است و مردم ایران همانند پارههای آهن هستند که از مبارزه خسته نمیشوند.
معاون استاندار همدان تصریح کرد: اگر در حق ملت ایران جفا میکنند، تاریخ را تحریف میکنند، با هژمونی بزرگ رسانهای تلاش میکنند مردم و جوانان را از این راه منصرف کنند، اما بدانند مردم ایران در طول ۴۵ سال پای کلمهالله ایستادهاند و حقیقت همیشه روشن و ثابت است.
اسماعیلی ادامه داد: در روزهای آینده حماسه باشکوه ۲۲ بهمن، بار دیگر دشمنان ملت ایران را مایوس میکند و چند روز پس از آن در حماسه باشکوه سیاسی انتخابات یازدهم اسفند، حماسهای دیگر خواهند آفرید.
وی یادآور شد: دشمن در دشمنی با مردم، ولایت و دشمنی با راه شهیدان ما جدی است؛ ما هم باید جدی باشیم و همانگونه که دشمن به سراغ تکتک جوانان ما رفته، باید به سراغ تک تک فرزندان برویم و راهی جز جهاد تبیین، ایستادگی و تبلیغ چهره به چهره برای مشارکت حداکثری نداریم.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه باید با مشارکت حداکثری دشمنان را مایوس کنیم، گفت: باید دشمنان را همانگونه که در دوران دفاع مقدس اسیر آزادگان ما بودند، آنها را در محیط سرزمین و محیط ذهن جوانان ایرانی اسیر کنیم و آنها باید به زمین بخورند.
اسماعیلی تاکید کرد: برای مشارکت حداکثری در انتخابات همه ما تکلیف داریم و رهبر معظم انقلاب از ما مشارکت قوی خواستند و با بصیرت تاریخی که از مردم سراغ داریم، این مهم محقق خواهد شد.
وی ضمن قدردانی از از برگزار کنندگان اولین یادواره شهدای غریب اسارت در شهرستان ملایر، افزود: تا امروز ۶ شهید سرافراز و آزاده در ملایر، ۵۱ شهید آزاده در استان و ۱۵۰۲ شهید غریب اسارت در سراسر کشور شناسایی شده که این تعداد قطعا بیشتر است و شناسایی آنها کار بسیار زیاد و ارزشمندی بود.
اسماعیلی بیان کرد: باید اقدام ویژهای در این حوزه و در شناسایی و معرفی شخصیت شهدای غریب اسارت انجام دهیم، چراکه دستاوردهایی که از اسارت و آزادگی داشتیم، گاهی اوقات از دوران مبارزه بزرگتر بود که باید برجسته شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و ۶ شهید غریب اسارت شهرستان ملایر، گفت: در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای غریب اسارت در کشور، نخستین یادواره شهدای غریب اسارت در ملایر برگزار شد.
«داود فرجی» افزود: این یادواره در استان همدان نیز قرار است برگزار شود و ۵۱ شهید غریب اسارت در استان و ۶ شهید غریب اسارت در ملایر داریم که برای بزرگداشت مقام این شهدا، نخستین یادواره با کمک ستاد استانی و شهرستانی و کشوری برگزار شد.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر یکهزار و ۱۰۰ شهید والامقام را تقدیم انقلاب اسلامی کرده که از این تعداد ۶ شهید آزاده سردار خدایار شهبازی، محمدعلی زنگنه، مجید عبدالملکی، مجید محمدی، احمد روستایی و شهید حجت الله یارمحمدی شهید غریب اسارت هستند.
در این آئین سرتیپ پاسدار «سعید فرجیانزاده» معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران، حجت الاسلام ارزنده امام جمعه ملایر، نمایندگان مردم ملایر در مجلس، سرهنگ «علی اصغر فارسی» فرمانده سپاه ناحیه ملایر، فرماندهان نظامی و انتظامی، معاونان فرماندار، مدیران دستگاههای اجرایی، خانوادههای معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و دانشجویان و دانشآموزان در دانشگاه ملی ملایر برگزار شد.
معاون هماهنگ کننده نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران با همراهی مسئولان به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه ملایر ادای احترام کرد.