مدیرکل بهزیستی خوزستان روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از این طرحها اظهار کرد: این مراکز حمایتی شبانهروزی سالمندان و بیماران روانی تحت نظارت بهزیستی در شهرستان ایذه با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال راه اندازی شده است.
وی افزود: این مراکز با مشارکت خیرین و موسسات خیریه به منظور ارایه خدمات توانبخشی مراقبتی و درمانی به بانوان سالمند و بیماران اعصاب و روان راه اندازی شده است.
کریمیان با اشاره به این که یکی از برنامههای مهم تحولی سازمان بهزیستی در حوزه توانبخشی گسترش و توسعه خانههای کوچک حمایتی است، ادامه داد: از این طریق تلاش میشود تا خدمات مراقبتی و توانبخشی با کیفیت مطلوب به معلولان و بیماران روانی ارایه شود.
وی گفت: در شهرستان ایذه ۳۷ مرکز غیردولتی و موسسه خیریه تحت نظارت بهزیستی فعالیت میکنند و خدمات مختلفی را در حوزههای توانبخشی، اجتماعی و پیشگیری و توانمند سازی جامعه هدف ارایه میدهد.
معاون مشارکتهای بهزیستی خوزستان نیز در این آیین در اظهار کرد: در ۱۱ ماه امسال ۴۸ مورد تسهیلات اشتغال با اعتبار ۶۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به معلولین و مددجویان بهزیستی در شهرستان ایذه پرداخت شده که موفق به راه اندازی در اشتغال خود شدند.
رستم کردزنگنه ادامه داد: همچنین به ۶ بانوی سرپرست خانوار تسهیلات و کمکهای بلاعوض اشتغال با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال پرداخت شد که توانستند مشاغل خرد و خانگی خود را راه اندازی کردند.
وی افزود: امسال به ۴۱ خانوار کمک هزینه بلاعوض مسکن جهت ساخت و تکمیل مسکن پرداخت شد که این مبلغ ۴۸ میلیارد ریال بوده است.
معاون مشارکت های بهزیستی خوزستان با اشاره به وجود آسیبهای اجتماعی در شهر ایذه ادامه داد: یکی از مهمترین برنامههای بهزیستی در استان توسعه اورژانس اجتماعی در این شهرستان و اجرای برنامههایی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در این شهرستان است.
وی توضیح داد: با توجه به این که معلولیت و آسیب اجتماعی هیچگاه حذف نخواهد شد سازمان بهزیستی با تلاش شبانه روزی خود و انجام فعالیتهای تخصصی و اجرای برنامههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و توسعه اورژانس اجتماعی سعی در کنترل و کاهش آن در شهر ایذه دارد.
کردزنگنه بیان کرد: در شهرستان ایذه بالغ بر ۶هزار و ۷۸۵ خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند و مستمری ماهیانه دریافت میکنند که از این تعداد ۴هزار و ۹۷۰ خانواردارای معلول و بیش از یک هزار و ۸۱۵ خانوار نیز زنان سرپرست خانوار و افراد آسیب دیده اجتماعی هستند.