داود شایقی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سند توسعه اقتصادی استان تلاش شده تا تک تک روستاها بر اساس ظرفیتهای اشتغال و رویکرد توسعه ای در ابعاد کشاورزی، گردشگری، صنایع تبدیلی و خدمات مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: بر اساس این سند قرار است برنامه ریزیها و هدف گذاریها در حوزه اشتغال و رونق تولید انجام شود تا مهاجرتها به حداقل رسیده و زمینه ماندگاری روستاییان در این مناطق ایجاد شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: سند توسعه بالادستی استان نیز به عنوان سند آمایش در افق ۱۴۲۴ با هدف ترسیم چشم انداز روشن و شفاف توسعه مطالعه شده است.
شایقی ، تخصیص اعتبارات و منابع بر اساس رویکرد سند توسعه استان را یادآور شد و گفت: طرحهایی که منجر به اشتغال و کاهش بیکاری میشود در اولویت اجرا و تکمیل است تا ثمرات آن در ایجاد اشتغال و کارآفرینی عاید مردم منطقه شود.
وی با تاکید بر لزوم تکمیل زیرساختهای شهرکهای صنعتی اظهار کرد: با تکمیل زیرساختهای شهرک و نواحی صنعتی استان شاهد رونق سرمایه گذاری و جذب فعالان اقتصادی و اشتغال خواهیم بود.
شایقی همچنین با اشاره به اجرای طرحهای متعدد صنعتی ، تولیدی و خدماتی به عنوان پیشران توسعه ادامه داد: تعداد زیادی از این واحدهای صنعتی و تولیدی در بخش کشاورزی، صنعتی، گردشگری و حوزه حمل و نقل و همچنین آب و خاک در حال اجراست و با به نتیجه رسیدن این طرحها و جذب منابع ملی و استانی توسعه و تقویت نهادهای موثر تسریع خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با بیان اینکه در سالهای اخیر بیش از ۸۲ طرح مهم صنعتی، کشاورزی و گردشگری در اولویت اجرا و تکمیل قرار گرفته است، افزود: با اجرای این طرحها فرصت اشتغال برای جوانان فراهم شده و حجم بزرگی از سرمایهگذاریهای بخش خصوصی و دولتی هم در استان ایجاد شده است.
شایقی به ابلاغ ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی به استان اشاره کرد و گفت: از محل مصوبات سفر رئیسجمهور و تعهدات سازمان برنامه و بودجه نیز تا سقف ۹۴.۵ درصد جذب اعتبارات را در استان شاهد هستیم.