به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، این دوره از جشنواره با هدف شناسایی نوآوران فناور بخش معدن و صنایع معدنی، فرصتسازی برای صاحبان ایده، تجاریسازی ایدههای برتر، حل مسائل ملی مبتنی بر اندیشه ایرانی، جلب و هدایت سرمایهگذاری، همگرایی صاحبان صنعت و پژوهشگران فناور، توسعه فضای تعامل، همفکری و خلاقیت در حال برگزاری است.
در این جشنواره ایدهپردازان، سیاستگذاران، دانشگاهیان، فعالان بخش معدن و صنایع معدنی و نیز شرکتهای دانشبنیان حضور دارند.
چهارمین جشنواره ایدههای ارزش آفرین بخش معدن و صنایع معدنی در ۱۰ محور نوآورانه و فناورانه اعلام شده، تا اقدام به جذب ایدههای برتر کند.
این محورها شامل «اقتصاد چرخشی معدن»، «معدنکاری»، «اقتصاد و بهرهوری سبز»، «انرژیهای پاک»، «فناوریها یا روشهای نوین اکتشاف»، «فناوریهای نوین بهرهبرداری و استخراج»، «فناوریهای نوین فرآوری مواد معدنی»، «فناوریهای نوین در بومیسازی»، «فناوریهای نوین در عارضهیابی»، «فناوریهای نوین در حوزه صنعت نسل ۴ معدن و بهکارگیری فناوریها و تجهیزات نوین» بود.
ایدههای داوری شده در جشنواره اینوماین، بر اساس سطح آمادگی فناورانه ایدهپردازان (TRL) در چهار بخش مشتمل بر جوانه، پیوند، رشد و شکوفایی عنوان شد که «بخش جوانه» با ۴۰ ایده شامل محققان دانشگاهی، دانشجویان و متخصصان، «بخش پیوند» با ۲۸ ایده شامل هسته فناور یا نوآور و استارتاپها، «بخش رشد» با ۱۹ ایده شامل استارتاپ و کسب و کارهای نوپا و «بخش شکوفایی» با ۲۱ ایده، شامل شرکتهای دانشبنیان و خلاق است.