به گزارش خبرنگار ایرنا ، رمضان شعبانی روز سهشنبه در همایش بررسی چالشها و راهکارهای مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: امنیتآوری و اقتدار ملی، اصرار بر استمرار نظام جمهوری اسلامی، ایستادگی ملت ایران در مقابل یک هزار و ۸۰۰ تحریم دشمن، وحدت ملی و میثاقگرایی از دستاوردهای مهم انتخابات در ایران است.
وی افزود: ایجاد بحران مشارکت از طریق تحریم انتخابات و مخالفت با نظام، ترغیب کردن به دادن رای سفید و باطله در روز انتخابات ، القای گزاره انتخابات غیرآزاد و مهندسی شده به افکار عمومی ، القای انتخابات حکومتی و عدم حضور احزاب ، گروهها و سلایق مختلف سیاسی، القای بیفایدگی انتخابات در بهبود اوضاع اقتصادی، معیشتی و زندگی مردم و ایجاد بیثباتی و ناامنی در کشور با سوء استفاده از بستر انتخابات از حیلههای دشمن برای کاهش مشارکت مردم در انتخابات است.
وی ناآگاهی نسبت به اهمیت انتخابات ، بیاعتمادی نسبت به مسئولان و انتخابات ، نارضایتی به خاطر مشکلات و ناامیدی نسبت به آینده و ناتوانی جسمی حدود سه میلیون شهروند را از دلایل عدم مشارکت در انتخاباتها ذکر و اظهار کرد: آگاهسازی با رویکرد تشریح اهمیت جایگاه مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در اداره کشور، اهمیت رای و مشارکت بالا در تامین امنیت ملی و خنثیسازی توطئهها ، ابعاد شرعی و ضرورت حضور در انتخابات و نقش مجلس در حل مشکلات کشور، اعتمادسازی با رویکرد پاسخ به سئوالات و شبهات به صورت منطقی و اقناعی باید در دستور کار افراد متنفذ و تاثیرگذار باشد.
انقلاب اسلامی ، انقلابی کامل در عصر جدید است
مشاور عالی بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی همچنین گفت: انقلاب اسلامی ایران، انقلابی کامل در عصر جدید بود و اسلامی بودن و مردمی بودن، ترویج معنویت، اخلاق، عدالت و مبارزه با تبعیض از اهداف اصلی انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) انقلاب را به گونهای ریلگذاری کرد که امروز پس از گذشت ۴۵ سال حفظ شده و نظام ما نظام مردمسالار است.
وی تصریح کرد: امسال انتخابات مهم مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را در کشور خواهیم داشت و باید تلاش کنیم با تبیین دستاوردهای نظام ، زمینه مشارکت پرشور مردم را فراهم کنیم.
اسماعیل گلی ، مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این همایش با بیان اینکه انتخابات پیش رو مهمترین رزمایش سیاسی کشور به حساب میآید، گفت: انتخابات میتواند منشاء و پایه تحول و حل مشکلات جامعه باشد.
وی افزود: این نشستها در راستای ایجاد نشاط سیاسی، گفتمانسازی و بهرهمندی از دیدگاههای نخبگان توسط دفتر هماندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان برنامهریزی شده و در حال انجام است و در این نشست ها از دیدگاههای مدعوین نیز بهرهمند میشویم.
اسماعیل چمنی ، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: این مرکز علمی مولود و ثمره انقلاب اسلامی است و در سال ۱۳۵۷ برای اولین بار اقدام به پذیرش دانشجو کرده و در حال حاضر نیز دارای بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجوی داخلی و یک هزار و ۷۰۰ دانشجوی خارجی است.
وی ادامه داد: این دانشگاه در راستای عمل به فرامین مقام معظم رهبری که جهاد علمی را به اساتید توصیه نمودهاند، عمل میکند تا قدمی برای پیشرفت و توسعه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداشته باشد و با توجه به ضرورت توجه اساتید دانشگاه به جهاد تبیین، امیدواریم جامعه علمی استان برای برگزاری انتخاباتی پرشور با مشارکت بالای مردم ایفای نقش کند.
استان اردبیل با پنج حوزه انتخابیه، هفت کرسی در مجلس شورای اسلامی و ۲ کرسی در مجلس خبرگان رهبری دارد.