تهران-ایرنا- معاون برنامه ریزی و توانمندسازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: زیست‌بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی در راستای هم افزایی و مزیت های نسبی سطح ایده به صنعتی سازی تعریف شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «سمیه خلوصی» امروز (سه ‌شنبه) در چهارمین جشنواره ایده‌های ارزش آفرین بخش معدن و صنایع معدنی اظهار داشت: این زیست بوم با همکاری ایمیدرو، مرکز نوآوری و صنایع معدنی ایران (ایمینو) و موسسه آموزشی و پژوهشی مشترک دانشگاه تهران و ایمیدرو (یونیدرو) در نظر گرفته شده است.

وی افزود: استقبال از چهارمین جشنواره ایده های ارزش آفرین خوب بوده و علاقه مندی به نوآوری در بخش صنعت زیاد است.

معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با بیان اینکه شاهد توسعه نوآوری در بخش های مختلف اقتصاد هستیم، گفت: در برنامه هفتم توسعه بیشترین رشد در معدن پیش بینی شده است، باید سالیانه ۱۳ درصد رشد در بخش معدن داشته باشیم که برپایه فناورانه باشد.

وی عنوان کرد: افزایش سطح نوآوری کشور و رسیدن از رتبه جهانی ۶۴ به ۴۸، یکی دیگر از اقدامات است که باید در دستور کار قرار گیرد.

این مسوول با تاکید بر اینکه تحولات دیجیتال و هوشمندسازی به عنوان الزام در دنیا مطرح است، گفت: رتبه های خوبی در صنعت و معدن داریم و باید در جهت دست یابی به این اهداف تلاش کنیم.

خلوصی خاطرنشان‌کرد: این جشنواره ها می تواند شروعی برای توسعه فناوری بخش صنعت و صنایع معدنی باشد تا از ایده پردازی به سمت تجاری حرکت کنیم. در همین راستا مراکزی زیر نظر ایمیدرو در صنایع معدنی و شرکت‌هایی در حوزه فناوری هستند.

وی با بیان اینکه کشورهای منطقه در حوزه صنایع معدنی سرمایه‌گذاری می‌کنند، گفت: ما نیز در این منطقه قرار داریم و برای حفظ تولید پایدار و دستیابی به اهداف اسناد بالادستی بایداز حداکثر پتانسیل ها استفاده کنیم. در این راستا جشنواره شروعی است تا ایده ها تبدیل به ایده‌های فناورانه و تجاری سازی شود تا بخش زیادی از مسایل صنایع معدنی و محیط زیست را حل کنیم.

به گزارش ایرنا، چهارمین جشنواره ایده‌های ارزش آفرین بخش معدن و صنایع معدنی (اینوماین) از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی با معرفی ۱۰۸ ایده راه‌یافته به مرحله داوری، از امروز ۲۴ بهمن ماه به مدت ۲ روز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری آغاز به کار کرد.