سعید خراشادیزاده روز دوشنبه در حاشیه نخستین نشست کارگروه صنایع معدنی زیست بوم نوآوری شرق ایران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بسیاری از مواد معدنی خراسان جنوبی به صورت خام و بدون هیچ ارزش افزودهای از استان خارج میشود که زیست بوم نوآوری صنایع معدنی شرق کشور برای ایجاد ارزش افزوده تلاش میکند.
وی گفت: در صورتیکه فناوری به کمک معادن بیاید علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بالای مواد معدنی، سبب تقویت ارتباط بین دانشگاه، صنعت و شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک میشود و برای همه مردم استان سودآوری خواهد داشت.
معاون پارک علم و فناوری خراسان جنوبی اظهار کرد: زیست بوم نوآوری صنایع معدنی شرق کشور پویا و زنده است و سعی داریم فعالیتها را تقویت کرده و برای ارتقای فناوری در معادن این منطقه گام مثبتی برداریم.
وی با بیان اینکه در پردیس فناوری معادن سنگان ۲۶ شرکت معدنی دانش بنیان فعال است افزود: یک شرکت فناورانه از استان در پارک علم و فناوری خراسان رضوی مستقر بوده و در معدن سنگان خواف پروژه دارد.
خراشادیزاده گفت: مهر سال ۱۴۰۲ تفاهمنامه همکاری بین چهار پارک علم و فناوری استانهای شرق کشور از جمله خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و معاون فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شد.
وی افزود: هدف از این تفاهمنامه که به عنوان زیست بوم نوآوری شرق ایران نامگذاری شد شبکهسازی و تعامل هم افزای شرکتهای دانش بنیان و فناور مستقر در پارکهای این استانها و انتقال دانش و تجربه بین کارکنان پارکها و مراکز رشد، برگزاری نشستها و رویدادها، کنفرانسها و همایشهای مشترک است تا بتوانیم از ظرفیتها و پتانسیلهای همدیگر در حوزه معادن استفاده کنیم.
معاون پارک علم و فناوری خراسان جنوبی ادامه داد: ذیل این تفاهمنامه سه کارگروه صنایع معدنی با دبیری خراسان جنوبی، صنایع غذایی و کشاورزی به دبیری خراسان رضوی و اقتصاد دیجیتال با دبیری و میزبانی استان سیستان و بلوچستان تشکیل شد.
وی بیان کرد: امروز نخستین نشست کارگروه صنایع معدنی زیست بوم شرق ایران به میزبانی خراسان جنوبی و با هدف شناسایی نیازهای فناورانه معادن فعال این زیست بوم و اعلام آن به شرکتهای منطقه برای بررسی و اعلام آمادگی شرکتهای مستعد و توانمند برای رفع این نیازها برگزار شد.
خراشادیزاده تاکید کرد: سعی داریم شرکتهای دانش بنیان و معادن فعال که نیازهای فناورانه دارند را به یکدیگر معرفی و زمینه ارتباط بین آنها را فراهم کنیم.
وی افزود: اگر برای رفع نیازهای فناورانه معادن قرارداد منعقد شد در ماههای آینده رویدادی به میزبانی خراسان جنوبی و با حضور مسئولان کشوری برگزار و از این قرادادها رونمایی خواهیم کرد.
اعلام نیازهای فناورانه شرکت آلومینای جاجرم و مجتمع صنعتی اسفراین، معرفی ظرفیتها و پتانسیلهای معادن استان سیستان و بلوچستان، معرفی شرکتهای پذیرش شده در پردیس فناوری صنایع معدنی سنگان، اعلام نیازهای فناورانه زغال سنگ پروده طبس و معادن شهرستان فردوس، معرفی ظرفیتهای معادن شهرستان سبزوار از جمله محورهای این نشست بود که به صورت برخط ارائه شد.
نظر شما