شهرکرد – ایرنا – استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: براساس مصوبه‌ های دو سفر استانی هیات دولت به این استان، پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی نفت به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز سه‌شنبه در نشست با نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهارمحال و بختیاری افزود: ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از این میزان اعتبار مربوط به سال ۱۴۰۱ و ۲هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال نیز مربوط به امسال است.

وی اظهار داشت: قرار است این میزان اعتبار در بخش زیرساخت‌ها از جمله بهداشت و درمان، فرهنگی، ورزشی و سایر بخش‌ ها هزینه شود.

۱۳هزار و۵۰۰ میلیارد ریال سهم چهارمحال و بختیاری از ماده ۵۶

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ماده ۵۶ ازجمله ظرفیت‌هایی است که این استان در گذشته از آن بی نصیب بود و امروز با همت دولت سیزدهم ۱۳هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از این محل به استان اختصاص یافته است.

وی یادآور شد: ازاین میزان مبلغ اعتباری هشت هزار میلیارد ریال مربوط به جاده سازی (سه هزار میلیارد ریال جاده بروجن، لردگان و ایذه، سه هزار میلیارد ریال جاده دزک، فرخشهر و شلمزار و ۲هزار میلیارد ریال شهرکرد، شلمزار، ناقان و کارون چهار) و پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز به بخش آب و فاضلاب اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اختصاص ۱۱ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات تهاتر نفت به چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش می‌شود تخصیص این میزان اعتبار جاده ترانزیتی شهرکرد، بروجن، لردگان و خانمیرزا به سمت خوزستان به سرانجام برسد.

حیدری اظهار داشت: با اجرای این جاده ارتباطی ترانزیتی که روزانه بیش از ۳۰ تا ۴۰ هزار خودرو از آن تردد می‌کند فلات مرکزی ۲۰۰ کیلومتر به بنادر نزدیک می‌شود.

وی در خصوص اهمیت حضور هلدینگ‌ها گفت: حضور هلدینگ‌های قدرتمند موجب توسعه و ایجاد اشتغال در استان می‌شود.

حیدری ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده امروز زمینه حضور هدلینگ‌های سرمایه‌گذاری خلیج فارس برای پتروشیمی و صنایع سبز، شستا در بخش توسعه دامداری، سازمان بازنشستگی، صندوق روستایی و کشاورزی، هلال احمرفراهم شده است.

تدوین سند توسعه و پیشرفت گامی برای توسعه پایدار

وی با اشاره به تدوین سند توسعه و پیشرفت براساس نقشه آمایش سرزمین در چهارمحال و بختیاری گفت: تامین آب پایدار، توسعه کشاورزی، دامداری، آسفالت جاده‌ها و گردشگری از جمله مهمترین راهبردهای مورد نظر در این سند است.

وی با تاکید بر جهاد تبیین گفت: جهاد تبیین مهمترین راهکار برای مایوس کردن دشمن به شمار می‌رود و باید در همه عرصه‌ها به آن توجه کرد.

وی ادامه داد: اقدامات علمی و فناوری، تجهیزات پیشرفته در حوزه درمان، حضور در المپیادهای مطرح دنیا، پیشرفت در رشته‌های مهندسی و هوا و فضا، انرژی اتمی و فیزیکی، ساخت تمام دانش کامل چرخه سوخت، غنی سازی ۲٠ درصد، ثبت مقاله‌های متعدد، تکنولوژی‌های ساخت سد را از جمله پیشرفت‌های کشور عنوان کرد.

وی بیمه شدن ۱۶۵ هزار نفر، وجود ۵۱ هزار کارمند، فعالیت ۳۲ شهرک صنعتی، اتصال ۴۲٠ هزار خانوار به شبکه برق، ایجاد جاده‌های خاکی، آسفالت جاده‌های روستایی، تصفیه خانه آب و فاضلاب، ایجاد سد و بند خاکی را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری معرفی کرد.

اخلاق مداری اصلی اجتناب ناپذر در انتخابات

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه انتخابات به عنوان راهبرد نظام و حاکمیت به شمار می‌رود گفت: کاندیداها باید در یک رقابت سالم و بدون هیچ تنشی با هم به رقابت بپردازند.

حیدری اضافه کرد: انتخابات گامی مهم و اساسی برای ایجاد تحول، امید آفرینی و پاسخگویی به یاوه‌گویی‌های دشمن به شمار می‌رود.

وی با اشاره به راهبرد رقابت، امنیت، سلامت و مشارکت پرشور در عرصه انتخابات ادامه داد: امروز چشم دوست و دشمن به دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری است به همین دلیل باید از تمام ظرفیت موجود در استان برای هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن این رخداد مهم استفاده کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: راهبرد تعلیق، تعویق، تحریف و تضعیف نظام از سوی دشمن دنبال می‌شود که تلاش تمام دلسوزان نظام و انقلاب باید برگزاری انتخاباتی در تراز انقلاب اسلامی باشد.

بیشتر بخوانید:

امام جمعه شهرکرد نامزدهای انتخاباتی را به تقوا و اخلاق‌محوری توصیه کرد

استاندار: تدوین سند توسعه و پیشرفت چهارمحال و بختیاری در دستور کار است

تبیین قانون انتخابات پیرامون تبلیغات نامزدها

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با تبیین مواد قانونی پیرامون تبلیغات انتخاباتی نامزدها اظهار داشت: طبق ماده ۷۰ زمان تبلیغات نامزدها یک هفته قبل از برگزاری انتخابات است و تا آن زمان نامزدها باید مراقبت کنند تا تخلفی در این خصوص انجام نگیرد.

محسن حسین‌میرزایی افزود: همچنین طبق ماده ۷۲ تولید، انتشار و بازنشر محتوای جعلی و تخریب نامزدها خلاف قانون است.

وی با بیان اینکه طبق قانون هریک از نامزدها باید یک ستاد مرکزی داشته باشد، تصریح کرد: نشانی تمامی ستادهای تبلیغاتی اصلی و فرعی نامزدها باید به صورت مکتوب به ستاد انتخابات استان ارائه شود.

رییس ستاد انتخابات چهارمحال و بختیاری یادآور شد: همچنین هریک از نامزدها می‌توانند یک ستاد مجازی داشته باشند و فعالیت‌های تبلیغاتی خود را با رعایت قانون در این فضا پیگیری کنند.

حسین‌میرزایی در ادامه با اشاره به اینکه ستاد انتخابات استان از ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون مطابق با برنامه زمابندی نسبت به تشکیل هیات‌های اجرایی و سایر اقدامات مرتبط با انتخابات، اقدامات لازم را انجام داده است، افزود: از سوی دیگر تعامل خوبی بین هیات‌های اجرایی و نظارت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در مرحله پیش‌ثبت‌نام ۶۸۴ نفر نسبت به ورود به عرصه انتخابات استان اعلام آمادگی کردند، اظهار داشت: از این تعداد ۳۷۷ نفر ثبت‌نام نهایی کردند که در مقایسه با دوره‌های انتخاباتی گذشته بی‌سابقه بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: از مجموع افرادی که ثبت‌نام نهایی کردند در نهایت ۱۵۶ نفر در گردونه رقابت باقی مانده‌اند که با توجه به اینکه قانون‌ انتخابات این امکان را برای نامزدها فراهم کرده که بتوانند تغییر حوزه انتخابیه بدهند از همین رو ممکن است در ادامه تعداد نامزدها دستخوش تغییراتی شود.

حسین‌میرزایی افزود: ستاد انتخابات استان چهار راهبرد مد نظر رهبر معظم انقلاب مبنی بر امنیت، سلامت، مشارکت حداکثری و رقابت سالم را سرلوحه کار خود قرار داده و در این خصوص تسهیل‌گری می‌کند.

کارآمدی نظام منوط به میزان استفاده از ظرفیت‌ها و تلاش برای رفع موانع

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: پیرامون کارآمدی نظام‌های سیاسی نظریات و مدل‌های مختلفی وجود دارد اما در این خصوص دست‌کم می‌توان به سه مدل اشاره کرد.

حجت‌الاسلام مهدی طاهری افزود: در نظریه اول که از مشهورترین نظریه‌های پیرامون کارآمدی نظام سیاسی به شمار می‌رود، رضایت مردم را شرط اصلی برای کارآمدی نظام می‌داند که به آن مدل مخاطب‌محور نیز گفته می‌شود.

وی ادامه داد: در نظریه دوم ضرورتا رضایت مردم شرط اصلی برای تحقق کارآمدی نظام به شمار نمی‌آید و در این نظریه زمانی کارآمدی می‌شود که بین مجموعه ساختارهای ورودی و خروجی نظام باید هماهنگی وجود داشته باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در نظریه سوم که می‌توان از آن با عنوان دیدگاه توفیق یاد کرد کارآمدی را در میزان استفاده از ظرفیت‌ها و توان و تلاش برای رفع موانع ارزیابی می‌کند به این صورت که آیا در این نظام به شعارهای اولیه عمل شده است و خواص و موثرین این نظام در جهت آرمان‌ها حرکت می‌کنند یا خیرکه به نظر می‌رسد این مدل، الگوی مناسبی و قابل رجوعی است.

طاهری در بخش دیگری از سخنان خود انتخابات را عرصه مهمی برای تبیین دستاوردهای نظام و انقلاب برشمرد و گفت: مرکز رسانه انقلاب اسلامی در راستای جهاد تبیین تمام تلاش خود را به کار گرفته است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی و یک نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.

انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی و دوره ششم مجلس خبرگان روز ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.