«سعید ملااسماعیلی» روز شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: طرح مولدسازی داراییها از جمله برنامههای اولوت دار و مهم اقتصادی دولت سیزدهم است که با هدف افزایش کارایی و بهرهوری داراییهای مازاد دولتی و تکمیل طرحهای عمرانی نیمه تمام انجام میشود.
وی ادامه داد: این طرح با تصویب در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوای سه گانه به صورت جدی در دستور کار وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان خصوصی سازی ) قرار گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۵۴ مورد از مجموع املاک مازاد دستگاههای استان به تایید کارگروه استانی مولدسازی داراییهای دولت و هیات عالی مولدسازی رسیده است.
ملااسماعیلی اظهار کرد: مکاتبات لازم نیز برای ارزش افزایی ۳۳ ملک دستگاه اجرایی استان مرکزی نیز با اداره کل راه و شهرسازی استان انجام شده است.
وی از شناسایی ۵۵ طرح عمرانی نیمه تمام اولویتدار استانی در استان مرکزی خبرداد و گفت: تکمیل و تعیین و تکلیف این طرحها از روشهای مختلف از جمله فروش و تامین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و فروش به صورت نقد و اقساط از طریق مزایده عمومی، واگذاری حق بهرهبرداری در مقابل تکمیل طرح، تکمیل طرح در ازای تهاتر داراییهای مازاد به میزان طلب قطعی پیمانکاران، توقف کامل طرحهای فاقد توجیه فنی اقتصادی و اجتماعی و سایر روشها به تشخیص هیات در دستور کار قرار دارد.
استان مرکزی با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومترمربع، هشت و یک دهم درصد از مساحت کل کشور را در برگرفته و از شمال به تهران و قزوین، از غرب به همدان، از جنوب به اصفهان و لرستان و از شرق به قم و اصفهان محدود است.
این استان با موقعیتهای ممتاز جغرافیایی، نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژی (نفت، گاز و برق)، استقرار مراکز صنعتی و دانشگاهی، مفاخر برجسته مذهبی و علمی، اراضی مستعد کشاورزی و مراتع، ذخایر معدنی، نزدیکی به قطب های صنعتی و بازار مصرف از توانمندیهای اقتصادی مناسبب برای سرمایهگذاری برخوردار است.