به گزارش ایرنا، « فرزاد مخلصالائمه» روز سهشنبه در نشست کارگروه مولدسازی استان مرکزی در اراک، افزود: فروش این املاک باید مورد توجه جدی قرار گیرد و در مسیر بهینه و بهرهوری بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی در ادامه این نشست گفت: فهرست املاک مازاد دستگاههای اجرایی استان با هماهنگی، اختیار و رضایت خود دستگاههای اجرایی تهیه شده است.
« علیاکبر اسدی» افزود: برای صرف این منابع، پروژههای اثرگذار و اولویتدار نیمهتمام عمرانی استان شناسایی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ناهماهنگی در سطح کشور وجود دارد و هرکدام مکاتبات جداگانه انجام میدهند.
« نوربخش عسکری» افزود: همین امر اختلاف نظر زیادی را ایجاد کرده است، البته در استان مرکزی ابرپروژهها شناسایی شده تا از طریق مولدسازی تامین اعتبار شود و مشکلی در این راستا وجود ندارد.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی هم در این نشست گفت: ۱۴۳ ملک مازاد، مشمول مولدسازی در این استان شناسایی شده است.
«سعید ملااسماعیلی» افزود: ۱۷ملک در قالب اموال غیرمنقول مازاد استان مرکزی مربوط به سالهای گذشته، دارای مجوز ملی است و نیازی به تصمیمگیری در استان ندارد.
وی بیان کرد: امروز(سهشنبه) ۵۹ ملک در نشست مولدسازی مطرح شد تا به دستگاههای ملی اعلام شود.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی ادامه داد: البته چهار ملک نیز دارای مباحث اجتماعی است که باید با تصمیمگیری از دستور کار خارج شود.
ملااسماعیلی اظهار کرد: در گام نخست مولدسازی، پنج طرح اولویتدار از جمله بیمارستان ولیعصر(عج) و آبرسانی به شهر و روستاها مد نظر است.
۵۹ ملک مازاد دستگاههای اجرایی استان مرکزی در کارگروه مولدسازی استان مصوب و برای تصمیمگیری ملی به کارگروه ملی ارجاع شد.
نظر شما