به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن افشارچی شامگاه شنبه در دیدار با روسای دستگاههای اجرایی مرتبط و مدیران عامل شرکتهای دانش بنیان، فناور و نخبگان استان افزود: زمانی که بنده به استان وارد شدم اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان چندان انرژی و جان نداشت.
وی اضافه کرد: در واقع مجموعه حمایت های که طی ۱۰ سال گذشته در کشور شکل گرفته بود، پررنگ نبود و به لحاظ مکان و اعتبار مشکلاتی وجود داشت.
این مسوول ادامه داد: هم اکنون در حوزه حمایت مالی زیرساختهایی ایجاد شده به طوری که برخی از شرکتها توانستهاند تسهیلات مورد نیاز را از طرق مختلف صندوق و پژوهش ، محل تبصره ۱۶ و ۱۸ دریافت کنند.
وی در خصوص تامین زمین های موردنیاز نیز گفت: قطعهای زمین برای حوزه دانش بنیان در نظر گرفته شده بود، اما در کنار این زمین ۲ زمین ۶ هکتاری نیز وجود داشت که اکنون این میزان به ۱۳.۵ هکتار رسیده که در مدت چهار ماه آینده برای هر شرکت به اندازه ۶۰۰ متر تحویل خواهد شدو
افشارچی با بیان به اینکه در حوزه پسماند و حکمرانی دیجیتال اقداماتی در استان انجام شده است افزود: اتفاق خوبی در حال شکل گیری است، زنجیره ای شکل گرفته به طوری که اگر شرکتهای بزرگ هر چه بیشتر با دانشگاهها ارتباط بگیرند میتوانند در زمینه اجرای پروژههای پژوهشی تسهیلات لازم را دریافت کنند.
وی اظهار داشت: این استان تمامی حمایت را از شرکتهای دانشبنیان انجام میدهد تا به مرحله استاندارد برسد.
استاندار زنجان با بیان اینکه مشکل کنونی این است از شرکتهای دانشبنیان حمایت می کنیم اما هدایتی انجام نمی گیرد گفت: مجموعه سیاستگذار باید یک روشی برای هدایت شرکتها تعریف کند.
افشارچی با بیان اینکه ما زیرساختهای هوش مصنوعی و آی او تی را در استان فراهم کردیم خاطر نشان کرد: در این حوزهها میتوان کارهای مفیدی را انجام داد و اما باید در کنار حمایت یک ماموریت هدایتی را در استان را نیز انجام دهیم.