به گزارش ایرنا، انتخابات همواره صحنهای برای ظهور دوباره همبستگی ایرانیان و تجلی تکرار حماسه سیاسی آنهاست و این روزها تمام ارکان کشور در حال آمادهسازی زمینههای این حضور حماسی هستند.
۱۱ اسفندماه امسال، مردم پس از چهار سال دوباره وارد عرصه انتخابات میشوند تا نمایندگان و وکلای خود را برای تقنین و نظارت بر دستگاههای اجرایی کشور انتخاب کنند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری امسال در حالی برگزار خواهد شد که تاکنون ۱۱۵ نامزد تایید صلاحیت شده در چهار حوزه انتخابیه استان برای چهار کرسی مجلس و ۲ نامزد خبرگان رهبری وارد گود رقابت شدهاند.
این روزها شاهد برگزاری جلسات خانگی و دهگردشی داوطلبان تایید صلاحیت شده استان خراسان جنوبی هستیم که با انتشار عکس و فیلم این دیدارها در فضای مجازی بر تب و تاب انتخابات افزوده است.
شرکت در نماز جماعت مساجد، حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن سرکشی به روستاهای دور و نزدیک، دیدار با ریش سفیدان و منتفذین استان و حضور در رسانهها برای ضبط مصاحبه ها و مناظرهها از برنامههای این روزهای نامزدهای انتخاباتی است تا قبل از شروع تبلیغات بتوانند آرای حوزه انتخابیه را به خود جلب کنند.
یکی دیگر از شیوههای تبلیغ نامزدهای انتخاباتی که از گذشتهها نیز مرسوم بوده حضور در مراسم و محافل عزا بوده که زمینه شناخت مردم از نامزدها در اینگونه جلسات فراهم می شود.
برخی فعالان سیاسی برگزاری جلسات در محافل خانوادگی یا محلی را اردوکشی رقبای انتخاباتی میدانند که با اعلام تایید صلاحیت های جدید شکل جدی تری به خود گرفته است.
ایجاد کانالهایی در فضای مجازی و ارسال پیامک از سوی ستادهای تبلیغاتی هم بر داغ شدن تنوع انتخابات با معرفی چهرههای شاخص افزوده است.
به نظر می رسد در چند روز آینده همزمان با شروع زمان تبلیغات رسمی، اعلام لیست نهایی ائتلافهای سیاسی در خراسان جنوبی و نامزدهای تایید صلاحیت تلاشها برای تهییج بیشتر مردم برای مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح بیشتر شود.
بنا بر اعلام دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی ۳۴۹ شعبه اخذ رای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در شهرهای استان دایر میشود که ۲۲ درصد افزایش یافته است.
موسی سلیمی اظهار کرد: تعداد شعب شهری استان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۸۷ شعبه بود که آمار امسال نسبت به دوره قبل ۶۲ شعبه بیشتر شده است.
وی افزود: در مجموع ۷۶۶ شعبه اخذ رای در استان برای انتخابات ۱۱ اسفند در نظر گرفته شده که از این تعداد ۳۴۹ شعبه شهری و ۴۱۷ شعبه روستایی است.
مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان جنوبی هدف از افزایش تعداد شعب را تسهیل دسترسی مردم و تسریع در اخذ آرا عنوان کرد و گفت: تعداد شعب اخذ رای استان در انتخابات امسال ۱۳ درصد افزایش یافت.
وی بیان کرد: تعداد شعب اخذ رای استان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۶۷۷ شعبه بود که با افزایش ۸۹ شعبه به ۷۶۶ شعبه رسیده است.
به گفته دبیر ستاد انتخابات خراسان جنوبی تعداد شعب روستایی در انتخابات امسال نیز هفت درصد افزایش یافته است.
استان خراسان جنوبی با ۱۱ شهرستان، چهار حوزه انتخابیه اصلی و چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند امسال در سراسر کشور برگزار خواهد شد.