دولت اسماعیل زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: این تعداد عوامل اجرایی و نظارتی شامل نماینده فرماندار، بازرسین، ناظرین، حفاظت، خدمتگزار و راننده هستند.
وی با اشاره به ۱۵۷ شعبه اخذ رای در این شهرستان افزود: این تعداد ۱۷ شعبه( ۱۱ درصد) نسبت به انتخابات سال ۹۸ افزایش داشته است.
فرماندار شیروان گفت: از مجموع کل شعبات اخذ رای، ۹۴ شعبه معادل ۶۰ درصد ثابت و ۶۳ شعبه معادل ۴۰ درصد سیار هستند، همچنین ۷۲ صندوق در سطح شهر شیروان و ۸۵ صندوق در سطح روستاها دایر می شود.
وی عنوان کرد: از مجموع صندوق های اخذ رای در سطح شهر شیروان، چهار شعبه سیار برای پادگان آموزشی، زندان، بیمارستان و شهرک صنعتی پیش بینی شده است.
اسماعیل زاده در خصوص هزینههای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس در شیروان افزود: حداکثر مبلغی که یک نامزد انتخاباتی می تواند در شهرستان شیروان هزینه کند، پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که هر نامزد باید یک شماره حساب به سامانه معرفی و از طریق آن هزینه ها را پرداخت کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می شود.
شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.