علی زمانمیرآبادی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تقریبا همه نامزدهای مازندران که در این دوره از رقابت انتخاباتی شرکت کردند محورهای کشاورزی، منابع طبیعی، گردشگری و امور بازرگانی را به عنوان دغدغههای خود اعلام کردهاند. اما با توجه به اینکه بیشتر مازندرانیها به ویژه در حوزه ساری و میاندورود فعالیت کشاورزی دارند، بسیار مهم است که در مجلس متخصصی داشته باشیم تا بر اساس شیوهنامهها عمل کند و حامی کشاورزان باشد.
وی افزود: در مجلس یازدهم از مازندران هیچ نمایندهای که متخصص حوزه کشاورزی باشد نداشتیم. در این دوره با همه احترامی که برای نامزدها قائل هستم، نامزد متخصصی در حوزه کشاورزی نداریم. در حالی که حضور نمایندهای با دانش تخصصی کشاورزی در مجلس از مازندران کاملا ضروری است.
این نامزد انتخابات مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: مهم است که در زمان تهیه لوایح در مجلس به صورت تخصصی عمل شود. فکر میکنم با توجه به تخصصی که دارم میتوانم در این زمینه مؤثر باشم. ضمن اینکه بسیاری از مشکلات منطقه در داخل استان قابل حل نیست و نیاز داریم تا در سایر استانها و حتی بینالملل آنها را برطرف کنیم.
زمانمیرآبادی با اشاره به همسایگی مازندران با کشورهای حاشیه دریای خزر گفت: با وجود همسایگی با کشورهای حاشیه خزر ارتباط بین مجالس ما بسیار ضعیف است. در برنامههای کاری خودم این موضوع و همچنین ارتباط دانش و صنعت را پیگیری میکنم.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که در تمام فرآیندهای کاری به ویژه در این حوزه انتخابیه داریم پیگیری نشدن فرآیندهای اداری بر اساس یک شیوهنامه است که این مشکل باید برطرف شود.
نامزد انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود همافزایی ایدهها و اندیشههای نامزدهای مجلس دوازدهم را راهکاری مناسب برای کمک به توسعه مازندران برشمرد و اظهار کرد: همه نامزدهایی که از شورای نگهبان تاییدیه دریافت کردند دوست دارند برای مردم و کشور کاری انجام دهند ،اگر این تخصصها جمع شود میتواند مفید باشد.
زمانمیرآبادی درباره معیارهای انتخاب نماینده تصریح کرد: باید بدانیم که اولویتهای ما در مازندران چیست؟. تخصص و تعهد دو شرط اصلی برای انتخاب هستند و اگر مردم این دو شرط را در نظر بگیرند به نماینده اصلح میرسند. افرادی که وارد مجلس میشوند باید بر اساس قوانین عمل کنند.
وی افزود: یک نماینده این امکان را دارد که در اصلاح ترمیم، درج و حذف و ایجاد قوانین جدید پیگیریهای لازم را انجام دهد. این اطمینان را به مردم میدهم که در صورت انتخاب ارتباط مستمری با مردم داشته باشم و مشکلاتشان را در حد توان برطرف کنم.
این نامزد انتخابات مجلس دوازدهم با تاکید بر ضرورت حضور در انتخابات تصریح کرد: ممکن است برخی مردم از شرایط اقتصادی و دغدغههای معیشتی ناراحت باشند و بگویند رأی نمیدهیم. اما این حق انتخاب افراد است که میتوانند از آن استفاده کنند. رأی دادن به افرادی که به هر دلیلی نگران کشور، استان و شهرستان خودشان هستند و ارتقاء و شرایط بهتر را دنبال میکنند میتواند تاثیرگذار باشد. بنابراین مردم باید افرادی که حائز شرایط و صلاحیتهای تخصصی هستند را به مجلس بفرستند.
زمانمیرآبادی گفت: اگر مجلسی داشته باشیم که براساس علم افراد انتخاب شود میتوانیم بسیاری از مشکلات را در یک بازه زمانی مشخص حل کنیم. امیدواریم نتیجه انتخابات به سود کشور و حوزه انتخابیه ساری و میاندورود باشد و بهترینها رقم بخورد.
به گزارش ایرنا، علی زمانمیرآبادی دانشآموخته مقطع دکترای تخصصی کشاورزی است و ۲۰ سال سابقه فعالیتهای علمی، پژوهشی و ترویجی کشاورزی در ۹ استان را در کارنامه دارد. این متخصص حوزه کشاورزی تا کنون بیش از ۲۰۰ پروژه تحقیقاتی کشاورزی را در کشور اجرا کرده و افزون بر ۱۰۰ انتشار علمی نیز توسط او ثبت شده است. وی پایهگذار بزرگترین بانک بذر دانههای روغنی و بزرگترین بانک بذر میکروارگانسیمها در مازندران است.
طبق فراخوانی که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز مازندران منتشر شد، برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری این امکان فراهم شده که با حضور در دفتر این خبرگزاری برنامههای خود را ارائه کنند.
شورای نگهبان فهرست نهایی نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای حوزههای انتخابیه ۹ گانه مازندران را منتشر کرد که نام ۴۳۷ نفر از داوطلبانِ حضور در بهارستان در این فهرست دیده میشود و از این تعداد نیز برخی افراد از ادامه حضور در رقابت انتخاباتی انصراف دادند.
براساس اعلام استانداری مازندران سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت، ۶۴۱ شعبه سیار، یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه روستایی است.
بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزههای انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نامنویسی کردند که پس از بررسی پروندهها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۱۹ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ۱۱ اسفند جاری برگزار میشود.